کد خبر:۲۹۷۱۷۲
دبیر همایش فن بازار ملی ایران در گفت وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

فردا برگزاری همایش فن بازار ملی ایران/ بررسی نقش دستگاه های اجرایی در همایش فن بازار

نقش دستگاه های اجرایی کشور فردا در همایش «نقش و کارکردهای فن‌بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» بررسی می شود.
سید احمد رضا علائی طباطبائی در گفت و گو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به برگزاری همایش ملی«نقش و کارکردهای فن بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» به همت پارک فناوری پردیس اظهار داشت: موضوع فن بازار یکی از موضوعاتی است که در برنامه پنجم توسعه مدون شده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مسئولیت آن را به عهده معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور محول کرده است.  
 
وی افزود: معاونت علمی و فناوری رئیس وظیفه ساماندهی فن بازارهای عمومی کشور برای متمرکز کردن فن بازارها تحت یک شبکه و تعامل با یکدیگر را دارد.
 
دبیر همایش «نقش و کارکردهای فن‌بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» گفت: در این همایش به نقش دستگاه های اجرایی در شبکه فن بازار پرداخته می شود.
 
علائی طباطبائی در ادامه گفت: هم اکنون شبکه فن بازار با عنوان شبکه فن بازارهای منطقه ای در استان های فارس، خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی، قم،‌ مرکزی، خوزستان، کرمان، همدان، ‌سمنان و هرمزگان با عنوان فعال هستند.
 
وی با بیان اینکه در همایش«نقش و کارکردهای فن‌بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» 260 مخاطب عام ثبت نام کرده اند،‌ افزود: مخاطبان این همایش، فناوران، صنعتگران، مخترعان و متخصصان کشور از مراکزی همچون پارک‌ها، مراکز رشد، شهرک‌های فناوری و نواحی صنعتی، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، انجمن‌های علمی، سندیکاهای تخصصی، استانداری‌ها، صندوق‌های فناوری و ... خواهند بود.
 
علائی طباطبائی گفت: برگزاری جلسه فن بازارهای منطقه ای برای تعامل و انتقال تجربیات به یکدیگر نیز عصر فردا در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.
 
همایش«نقش و کارکردهای فن‌بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» صبح فردا، دوشنبه به همت پارک فناوری پردیس ساعت 8:30 در سالن همایش های بین المللی رازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار