مهدی صفاری نیا در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، اظهار داشت: مهمترین مأموریت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور رسیدگی به حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت است؛ وزارتخانه های علوم، تحقیقات و آموزش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی تولیدات دانشگاهی و وزارت صنایع نیز متولی حوزه صنعت است که این معاونت وظیفه ارتباط این دو را در تجاری سازی به عهده دارد.
وی افزود: در این زمینه تا کنون برگزاری جشنواره نوآوری و شکوفایی، برگزاری جشنواره «علم تا عمل»، ایجاد طرح های کلان و راه اندازی شرکت های دانش بنیان انجام شده است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه به دو زیرساخت مهم در کشور نیاز داریم، تصریح کرد: کشور به مراکز رشد تقویت شده و فن بازار و همچنین تضمین بازار محصولات شرکت های مهم نیاز دارد.
صفاری نیا افزود: دولت باید به نحوی بتواند بازار محصولات شرکت ها را فراهم کند و بسیاری از خدمات دیگر را نیز خود شرکت ها می توانند ارائه کنند.
وی با تأکید بر اینکه بیشترین کاری که باید در آینده انجام دهیم تامین بازار محصول شرکت هاست، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهشگران و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور تا کنون در این حوزه عملکرد خوبی داشته است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه مشکل شرکت ها به بخش بازار مربوط می شود، افزود: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور طی دو سه سال اخیر طرحی در کمیته حمایت از ساخت داخل آماده کرده است، در دو یا سه جلسه مباحث کارشناسی این موضوع بررسی شده و فکر می کنم برنامه خوبی است که بخشی از بازار که در حوزه بازار دولتی است را پوشش دهد و در حوزه بازار بخش خصوصی طرحی آماده شده که باید مراحل کارشناسی را طی کند؛ این نیز می تواند تأمین کننده بخشی از بازار که مردم عادی خریدار آن هستند، باشد.
صفاری نیا درباره هدایت طرح های برگزیده چهارمین جشنواره «علم تا عمل» نیز گفت: بناست مشکلات طرح هایی که در جشنواره امسال شرکت کرده اند، در سیستمی که راه اندازی شده است بررسی، و راهکارهای آن ارائه شود تا بتوانیم در سال آینده شاهد خروجی آن باشیم.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» که از 11 آبان در مصلی امام خمینی (ره) آغاز شده است، عصر امروز به کار خود پایان می دهد.