کد خبر:۲۹۷۲۶۶
در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شد:

بازنگری مصوبه اصول حاکم بر رومینگ ملی/ صدور مجوز ارتقاء شبکه‌های تلفن‌همراه

سخنگوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات از بازنگری مصوبه اصول حاکم بر رومینگ ملی و تصویب کلیات صدور مجوز ارتقاء شبکه‌های تلفن‌همراه از نسل 2 به نسل‌های بالاتر خبر داد.
بازنگری مصوبه اصول حاکم بر رومینگ ملی/ صدور مجوز ارتقاء شبکه‌های تلفن‌همراه

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»​، سخنگوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات از بازنگری مصوبه اصول حاکم بر رومینگ ملی و تصویب کلیات صدور مجوز ارتقاء شبکه‌های تلفن‌همراه از نسل 2 به نسل‌های بالاتر خبر داد.

 

علی‌اصغر عمیدیان گفت: چارچوب و مقررات اصول حاکم بر ارایه خدمات رومینگ ملی در کشور در مصوبه 131 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پیش‌بینی شده بود که در جلسه امروز کمیسیون بازنگری شده و طبق آن هر یک از اپراتورهای غالب براساس درخواست اپراتورهای غیرغالب موظفند رومینگ ملی را برای هر اپراتور تلفن‌همراه دارای پروانه، طبق موافقتنامه‌ای که مبتنی بر مذاکرات فنی و تجاری است، ارایه کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در این مصوبه اپراتور غالب، اپراتوری است که حداقل 25 درصد سهم بازار تلفن‌همراه کشور را در اختیار داشته و با بررسی بازار از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی مشخص شده باشد افزود: اپراتورهای غالب همچنین موظفند به همدیگر خدمات رومینگ ارایه کنند.

 

دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصریح کرد: در مصوبه بازنگری شده اپراتور میزبان از پرداخت حق‌السهم دولت از درآمدهای رومینگ ملی معاف شده است.

 

​عمیدیان همچنین با اشاره به تصویب کلیات مجوز ارتقای شبکه‌های تلفن‌همراه از نسل 2 به نسل‌های بالاتر در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اظهار کرد: ایجاد توازن و رقابت عادلانه در تخصیص طیف مورد نیاز اپراتورها، فراهم‌کردن امکان صدور مجوز اپراتورهای مجازی تلفن همراه (MVNO) که قابلیت کار با هر سه اپراتور موجود را داشته باشند، اجرائی‌کردن رومینگ ملی، طرح ترابردپذیری شماره‌های تلفن‌همراه(MNP)، رفع اشکالات و ابهام‌های پروانه‌های موجود و همچنین عمل به تعهدات از سوی دارندگان پروانه‌ها از رویکردهائی بود که در تصویب کلیات صدور مجوز ارتقای شبکه تلفن‌همراه مورد توجه قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار