به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری صبح امروز در همایش ملی «نقش و کارکردهای فن بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» در سالن همایش های رازی با اشاره به حضور پنج ماهه خود در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: در این مدت بسیاری از فعالیت ها به نتیجه رسیده، از جمله راه اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی که تا سال آینده 10شرکت از تسهیلات این صندوق برخوردار خواهند شد.
وی در ادامه از تدوین آیین نامه شرکت های دانش بنیان خبر داد و افزود: در صدد جذب بودجه های متفاوتی هستیم، گرچه بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی بد نیست، اما منظور ما بودجه کل کشور است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه نقشه جامع علمی کشور در بخش های مختلف در حال اجرایی شدن است، تصریح کرد: در اوایل تدوین این نقشه کسی فکر نمی کرد که تا این حد اجرایی شود، در حالی که شاهد اجرایی شدن بخش های مختلف آن هستیم.
ستاری به دستیابی به فناوری در دولت تدبیر و امید اظهار امیدواری کرد و گفت: باید فرهنگ در این حوزه اصلاح شود، دانشگاه ها پژوهش محور شده و فرهنگ دانشگاه ها اصلاح گردد.
وی در ادامه گفت: ما مشکل مالی نداریم و سال آینده هر میزان بودجه نیاز داشته باشیم، در اختیار داریم.
به شرکت های خطرپذیر توجه شده است
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در ماه های اخیر به شرکت های خطر پذیر نیز توجه شده است، افزود: توسعه پارک های فناوری در دست اجراست و شش یا هفت پارک فناوری برای تجاری سازی محصولات معرفی خواهیم کرد.
ستاری با اشاره به اختلاف بین برخی دستگاه های اجرایی گفت: ما نه در حوزه پارک های فناوری و نه در هیچ حوزه دیگری نگاه بخشی نداریم؛ همه باید بدانیم با هم می بریم و با هم می بازیم.
وی گفت: امیدوارم با ارتباط ایجاد شده بین معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان بتوانیم در توسعه و توانمندسازی نخبگان نیز نقش داشته باشیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه از «فن بازار ها» به طور کامل حمایت می کنیم، گفت: در این حوزه نیز نگاه بخشی نداریم و افتخار ما این است که از بودجه های تمام ارگان ها در این حوزه استفاده کنیم.
در این همایش به هفت استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، مرکزی، خوزستان، فارس و قم مجوز فن بازارهای منطقه ای اعطا و قراردادهای فن بازارهای منطقه ای با استان های سمنان، هرمزگان، کرمان و همدان نیز امضا شد.