کد خبر:۲۹۹۰۹۹
مدیرعامل بانک صنعت و معدن:

ایجاد اشتغال و ممانعت از مهاجرت نخبگان هدف ما در همکاری با معاونت علمی رئیس‌جمهور است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن هدف امضای تفاهم‌نامه این بانک با معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور را ایجاد اشتغال و ممانعت از مهاجرت نخبگان بیان کرد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، علی اشرف افخمی در مراسم امضای تفاهم نامه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بانک صنعت و معدن که عصر امروز در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد، با اشاره به معضل بیکاری در کشور اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که هم اکنون جوانان ما از آن رنج می برند، بیکاری است که متأسفانه منجر به مهاجرت نخبگان نیز شده است.

 

وی گفت: بسیاری از کشورهای نوظهور توجه به دانش بنیان و صنعت و تولید را پیش گرفته اند، برآورده شدن همه اینها، نیاز به سرمایه گذاری دارد که یکی از آنها تأمین منابع مالی از طریق بانک ها است.

 

مدیرعامل بانک صنعت و معدن رکود قیمت را یکی دیگر از مشکلات کشور بیان کرد و افزود: گذر از این مشکل ساده نیست و راه حل منطقی را می طلبد، سرمایه گذاری در بخش تولید با اقدام سیاست های لازم، اقدامی است که به کاهش تورم کمک می کند.

 

افخمی گفت: بانک صنعت و معدن به عنوان یک بانک تخصصی در سرمایه گذاری فعال است و از پروژه هایی که در کشور ایجاد می شود با تأمین منابع لازم، حمایت می کند.

 

وی هدف از حمایت پروژه ها و امضای تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور را ایجاد اشتغال و ممانعت از مهاجرت نخبگان بیان کرد و گفت: توجه به واحدهای کوچک و متوسط یکی دیگر از اموراتی است که باید مورد تشویق و ترغیب قرار بگیرد.

 

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: کاهش سود یک درصدی بانک صنعت و معدن در این تفاهم نامه در فاز اول اجرا می شود و امیدواریم با تخصیص اعتبار به صندوق توسعه ملی، بخش دیگری از تخفیف ها را اعمال کنیم.

 

این گزارش حاکی است، در تفاهم نامه امضا شده معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بانک صنعت و معدن، این بانک متعهد به تأمین 400 میلیارد تومان برای حمایت از شرکت های فناورانه طی یک سال شده است. 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار