رئیس شورای سیاستگذاری جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم (ص) یکی از عوامل برگزاری این جایزه را برقراری ارتباط عالمانه بین دانشمندان جهان اسلام دانست.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری درباره میزبانی ایران در برگزاری جایزه پیامبر اعظم(ص) اظهار داشت: تاریخ آنجا که به علم و انتشار آن در بعد از اسلام میپردازد هر صاحب خردی را وادار به اقرار میکند که مسلمانان در عرصه دانش از تاثیرگذارترین آن بودهاند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: تاسیس بیتالحکمه بغداد و قیروان نمونهای از تاثیر روح اسلامی بود که آثار علمی مهمی در دو نقطه مهم جهان منتشر کرد و اروپای آن روز را برخوردار کرد و امروز ما نیز خواهان آن هستیم که جهان اسلام همچنان محیطی سرشار از تفکر ، تعقل، نوآوری و ابداع شود.
ستاری با اشاره به اهداف برگزاری این جایزه اظهار داشت: اینکه ما امروز خود را آماده برگزاری جایزهای به نام مبارک پیامبر اعظم (ص) در حوزه علم فناوریهای جدید برای دانشمندان جهان اسلام هستیم برای نیل به استقلال در حوزههای مختلف علمی و تحقق آیه مبارک «و لن یجعل الله الکافرین علی المومنین سبیلا» است.
رئیس شورای سیاستگذاری جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم (ص) گفت: ایده این جایزه نه از سر تفنن بلکه حاصل کار اندیشمندان ما در حوزه فناوریهای نوین برای وصول به مقاصد عالیه است.
ستاری تصریح کرد: برگزاری این جایزه فرصتی است برای اعلام وجود جهان اسلام که دانشمندانی شایسته قدردانی در حوزههای جدید علم و فناوری پرورش داده است و یادآوری این نکته به جوانان مسلمان که تنها با کوشش آنهاست که تمدن درخشان اسلامی چون گذشته دوباره احساس خواهد شد.
وی گفت: با برگزاری این جایزه برنامهریزی دقیق بین دانشمندان و متفکران جهان اسلام، روابطی عالمانه و همگرایی معنوی و شایسته برادری اسلامی برقرار می شود.
رئیس شورای سیاستگذاری جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم (ص) افزود: کشورهای اسلامی، منادی استفاده از علم در تحکیم مبانی صلح جویانه شوند و با تکیه بر آیه شریفه «قل یا اهل الکتاب تعالوا الی کلمه سواء بیننا و بینکم الا تعبد الا الله و لا نشرک به شیئا» به همه جهانیان اثبات کنند که مسلمانان در عمل خواهان اعتلای کلمه توحید و توحید کلمه در حوزه اقتصاد تجارت فرهنگ و فناوری هستند.
ستاری ادامه داد: دانشمندان مسلمان امیدوارند از مصادیق اشخاصی شوند که از علم راستین برخوردارند و دست درازی به سمت تهیدستان را کوتاه میکنند و آنان را به ثواب الهی، ایمان و عمل صالح هدایت می کنند.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» جایزه پیامبر اعظم(ص) 14 تا 19 دی 93 با حضور دانشمندان و مقامات عالی رتبه کشورهای جهان سوم در تهران برگزار می شود.