وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم (ص) را بستری برای شکوفایی نخبگان جوامع اسلامی بیان کرد.
گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، رضا فرجی دانا در گفت وگویی با بیان اینکه تمدن عظیم اسلامی در طی قرن های متمادی همواره منشا آثار و خدمات علمی و فرهنگی برجسته ای در حوزه های مختلف برای جهان بوده است، افزود: در این میان اندیشمندان اسلامی در اختراعات و اکتشافات علمی و فنی چشمگیر است.
وی افزود: بی تردید این تولیدات بزرگ در بستر آموزه های دینی و تاکید پیامبر اسلام و پیشوایان دینی اهمیت علم و دانش و همت دانمشندان مسلمان به دست آمده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در هزاره سوم شتاب پیشرفت های علمی و فناوری بیش از هر زمان دیگری است، توجه و اهتمام کشورهای اسلامی بر درخشش هر چه بیشتر تمدن شکوهمند اسلامی در جهان ضرورتی انکار ناپذیر است.
فرجی دانا افزود: بدون تردید این مهم بدون فراهم کردن بستری فکری و فرهنگی، بدون برنامه ریزی دقیق و هوشیارانه برای شناسایی نیازهای کنونی و آینده بشر و جذب نخبگان علمی و حمایت همه جانیه از آنان میسر نخواهد بود.
وی با اشاره به ضرورت تعامل کشورهای اسلامی برای دستیابی به جایگاه ممتاز علمی اظهار داشت: جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم(ص) با این عنوان با هدف فراهم کردن زمینه هایی برای شناسایی و شکوفایی استعدادها و توانمندی های نخبگان مسلمان و تقویت زمینه های اتحاد، یکپارچگی و همدلی کشورهای جهان اسلام، جوامع اسلامی و دانشمندان مسلمان به منظور ارائه خدمات علمی و فناوری صلح آمیز و بشر دوستانه در حوزه های مختلف علوم و فناوری زیستی، نانو، فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطوح مختلف دانشگاهی، گروهی و انفرادی طراحی شده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امیدوارم با برگزاری این برنامه و برنامه هایی این چنینی بزرگ و مهم در حوزه جغرافیایی جهان اسلام شکوه این تمدن بزرگ را یک بار دیگر در جهان بازنمایی کند و پیام آشکار صلح و دوستی در پناه دانش و مبارزه با جهل که از تعالیم جاودانه پیامبر اسلام(ص) است را در دهکده بزرگ جهانی طنین انداز کند.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، جایزه پیامبر اعظم(ص) 14 تا 19 دی 93 با حضور دانشمندان و مقامات عالی رتبه کشورهای جهان اسلام در تهران برگزار می شود.