به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ اصغر باقریان، رئیس پلیس فتای غرب تهران، با اشاره به گسترش شبکههای مجازی گفت: هر جامعهای در عصر کنونی برای پیشرفت به همسویی با تکنولوژیهای نوین و بهرهگیری از آن در مسیر آرمانهای خود نیازمند است.
باقریان افزود: چیزی که در این میان باعث بروز چالش در جوامع میشود، عدم استفاده صحیح از تکنولوژیست که برای حل این مشکل نیز راهی جز افزایش تواناییهای فردی افراد برای بهرهگیری مناسب از ابزار و تجهیزات وجود ندارد.
وی در ادامه با اشاره به میزان بالای حساسیت والدین برای تامین امنیت مادی و معنوی کودکان خود در جامعه حتی در یک اردوی علمی تحت نظارت مدارس افزود: متاسفانه والدین در کنار این همه حساسیت در دنیای واقعی، به دلیل عدم اطلاع از میزان مخاطرات دنیای مجازی هیچ نظارتی بر عملکرد کودکان خود در این فضا ندارند غافل از اینکه تمامی مخاطرات این فضا در نهایت در دنیای واقعی و زندگی این کودکان نمایان خواهد شد.
رئیس پلیس فتا غرب تهران راهحل جلوگیری از این معضلات را ایجاد رابطه دوستانه با کودکان و برقراری رابطه عاطفی و صمیمی با آنها دانست و از والدین خواست ارتباط کلامی بیشتری با فرزندان خود برقرار کنند.
سرهنگ باقریان با اشاره به این امر که افراد بزرگسال هنگام قدم زدن در بازاری قدیمی محو زیباییهای آن میشوند در حالی که کودک چیزی جز افرادی که باید از بین آنها به سرعت مسیر عبور خود را پیدا کند نمیبیند، گفت: دیدگاه والدین با کودکان بسیار متفاوت است و برای برقراری ارتباط کلامی با کودکان این والدین هستند که با سطح دید خود را با کودکانشان یکی کنند.
این مقام انتظامی در پایان خاطر نشان کرد: کودکان امروز سرمایههای فردای هر جامعه هستند و حفظ امنیت اخلاقی، اعتقادی و روحی آنان از هر امری مهمتر است و برای برقراری این امنیت باید همواره مسئولانه از اصول علمی در همه زمینهها و از جمله فضای مجازی بهره جست.
منبع: ایکنا