کد خبر:۳۰۰۱۶۸

سرانجام بیمه‌ کارگران ساختمانی و زنان سرپرست خانوار به کجا رسید

دکتر نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در گفت و گو با روزنامه همشهری در رابطه با بیمه‌ کارگران ساختمانی و زنان سرپرست خانوار گفت: مسئله کارگران ساختمانی خوشبختانه در قانون بودجه سال93 به حالت اول برگشته است.
سرانجام بیمه‌ کارگران ساختمانی و زنان سرپرست خانوار به کجا رسید

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» دکتر نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در گفت و گو با روزنامه همشهری در رابطه با بیمه‌ کارگران ساختمانی و زنان سرپرست خانوار گفت: مسئله کارگران ساختمانی خوشبختانه در قانون بودجه سال93 به حالت اول برگشته یعنی براساس متراژ پرداخت می‌شود و منبع‌اش از مالیات ارزش‌افزوده خارج شده که در جهت تأمین منابع برای کارگران ساختمانی این گام بسیار مثبتی هست، بنابراین من فکر می‌کنم که با این مصوبه‌ مجلس مشکل بیمه کارگران ساختمانی برطرف شده است.

 

وی در ادمه بیان کرد: قانون بودجه‌ سال92 در تیرماه ابلاغ شد که بخشی از مشکلات بیمه کارگران ساختمانی هم به‌دلیل از دست دادن زمان بود. بخش دیگر مشکل در این سال از آنجایی به‌وجود آمد که ارزش افزوده محل تأمین منابع این کار درنظر گرفته شد. تا شهریور یک ریال هم بابت بیمه کارگران ساختمانی پرداخت نشده بود ما هم با تمام مساعدتی که در این چند ماهه دولت یازدهم خزانه‌دار کل انجام داد در واقع حدود 450میلیارد تومان از 900میلیارد تومان به این کار اختصاص پیدا کرد و سازمان تأمین اجتماعی هم 150هزار نفر از 200هزار نفری را که می‌بایست در سال92 تحت پوشش بیمه کارگران ساختمانی قرار بگیرند را تحت پوشش بیمه قرار داد.

 

وی در پاسخ به این که بیمه زنان سرپرست خانوار در سال93 به چه سرنوشتی دچار می‌شود؟‌ گفت: برای سال 92همانطور که می‌دانید 100میلیارد تومان بودجه درنظر گرفته شده بود ولی تاکنون بیش از 30میلیارد تومان اختصاص نیافته که بین سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر به نسبت مساوی تقسیم شد، که طبیعتا این رقم مکفی نیست. چالش دوم ما در زمینه بیمه زنان سرپرست خانوار چگونگی تشخیص این افراد است که با هماهنگی‌هایی که با سازمان بهزیستی انجام دادیم قرار شد که شناسایی افراد و اولویت‌بندی‌شان را سازمان بهزیستی انجام بدهد و اطلاعات افراد را به سازمان بدهند. آیین‌نامه اجرایی این کار هم در وزارت کار در دست تهیه است و ما برای همین رقم 15میلیاردی که درنظر گرفته شده آمادگی اجرا داریم، ‌فکر می‌کنم حدود 30هزار نفر را تحت پوشش قرار بدهیم. یک سهمیه 200هزار نفری هم برای سال آینده دیده شده ولی بودجه‌ای که درنظر گرفته شده تکافوی این تعداد را نخواهد داد و مسلما اجرای این کار با مشکل روبه‌رو خواهد بود مگر اینکه منبع کامل بشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار