کد خبر:۳۰۰۳۵۴
مدیرعامل مخابرات استان تهران:
طرح تجمیع قبوض مخابراتی اجرایی میشود/ تلویزیون تعاملی با مشکل مواجه شد
برای پروژه تلویزیون تعاملی، بسترهای فنی پیاده سازی شده است و مخابرات منتظر دریافت مجوزهای مربوطه است تا وارد مرحله فروش انبوه شود.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدیر عامل مخابرات استان تهران در نشستی خبری درباره امکان حذف قبوض تلفن ثابت در راستای بهرهبرداری از شعار زندگی سالم، اظهار کرد: برنامههایی از قبل برای حذف قبوض داشتهایم که باید مدیریت شود؛ برنامهای در این راستا و با همکاری همراه اول برای سال آینده داریم تا تجمیع قبوض صورت گیرد و صورتحساب ثابت و سیار در یک قبض چاپ و توزیع شود.
وی افزود: این کار کمک خوبی به محیط زیست است و دیگر نیازی به چاپ 7.5 میلیون قبض برای مشترکان ثابت نداریم.
مدیر عامل مخابرات استان تهران درباره امکان حذف پیامکهای تبلیغاتی تلفن ثابت برای مشترکان نیز گفت: امکان حذف و انصراف از دریافت پیامکهای ثابت وجود دارد؛ اکنون کسی دستوری مبنی بر حذف این سرویس برای کاربران نداده و حتی درخواستی از سمت مشترکان هم نداشتهایم.
وی ادامه داد: اگر مشترکانی هستند که احساس میکنند تمایلی به دریافت این پیامکها ندارند کافی است که موضوع را به ما اطلاع دهند تا جلوی ارسال آن را برای آنها بگیریم.
هزینه صدور هر قبض تلفن 150 تومان است
وی درباره هزینههای قبوض صادره توسط مخابرات نیز گفت: هر قبض که صادر میشود نزدیک به 150 تومان برای مخابرات هزینه دارد اما با طرح یکپارچه سازی با همراه اول که مدنظر داریم، هزینهها به میزان قابل توجهی کاهش مییابد.
آیپی تیوی با مشکل مواجه شد
صیدی درباره دلایل اجرایی نشدن پروژه تلویزیون تعاملی (IpTV) در تهران گفت: مشکلی در این راستا پیش آمده که منجر به تعویق افتادن آن شده است؛ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفته که باید برای انجام چنین پروژهای مجوزهای لازم از ما دریاقت شود که هماکنون سازمان صدا و سیما به دنبال دریافت این مجوزهاست.
وی گفت: ما در این پروژه بسترهای فنی را پیاده سازی کردهایم و منتظر دریافت مجوزها میمانیم و بعد از آن به فروش انبوه میپردازیم.
ضریب نفوذ تلفن ثابت بیش از 50 درصد شد
مدیر عامل مخابرات استان تهران درباره مشکلات پیش روی واگذاری تلفن ثابت و صف انتظار دریافت گفت: در این زمینه گیر و گورهایی وجود داشت که نزدیک به 6-7 ماه درگیر برطرف کردن آن با بانک عامل در راستای خریداری تجهیزات ارتباطی مورد نیاز بودیم؛ بعد از آن نیز هفت ماه طول کشید تا رگولاتوری اجازه ترخیص به ما دهد لذا واگذاری ها با تأخیر روبرو شد.
وی افزود: هماکنون در صف انتظار دریافت تلفن ثابت 55 هزار متقاضی داریم که امیدواریم سال آینده به روز شود؛ در سال 92 نزدیک به 633 هزار شماره تلفن و 315 هزار خط اینترنت پرسرعت دایری شد که ضریب نفوذ تلفن ثابت در تهران را بالای 50 درصد و اینترنت را به 25.8 درصد رسانید.
پروژههای مسکن مهر پرند و پردیس صرفه اقتصادی ندارد
او همچنین افزود: افتتاح پروژههای در ارتباط با مسکن مهر پرند و پردیس از منظر هزینهها، به هیچ عنوان برای ما صرفه اقتصادی ندارد اما تمامی تجهیزات در ارتباط با این بخشها را در اختیار آنها قرار میدهیم.
خطوط رند ثابت نهایتا 700 هزار تومان است
معاون بازاریابی مدیر عامل مخابرات استان تهران هم در این نشست درباره قیمت خطوط رند مخابرات برای تلفنهای ثابت خاطر نشان کرد: سه لایه سفارشی، برنز و طلایی داریم که متقاضیان به جز سطح طلایی به دلیل محدودیتهایی که وجود دارد، میتوانند در دو سطح دیگر ثبت نام کنند و خطوط خود را دریافت کنند.
بیدخام گفت: خطوط برنزی 350 هزار تومان، نقرهای 500 هزار تومان و طلایی 700 هزار تومان است.
تلفنهای همگانی قشنگ میشود
بیدخام در پایان درباره اقدامات مورد نظر مخابرات تهران برای ساماندهی تلفنهای همگانی در سطح شهر نیز گفت: هماکنون 32 هزار تلفن همگانی در تهران و البرز داریم و مکاتباتی را با شورای شهر تهران داشتیم تا سال آینده در راستای زیباسازی کیوسکهای همگانی، اقداماتی را انجام دهیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.