وی ادامه داد: در حال حاضر 7 استان تهران، مشهد، تبریز، یزد، اصفهان، گرگان و قزوین در حال استفاده آزمایشی از بستر تلویزیون تعاملی به شکل VIP هستند.
جند خاطر نشان کرد: در این مرحله، عملیات تجاری صورت نمیگیرد. بحثی که اکنون سر مجوز وجود دارد به دلیل این است که ما از بستر فنی مخابرات برای ارائه سرویس استفاده میکنیم و از این جهت وزارت ارتباطات باید مفاد مورد نظر را در نظر داشته باشد.
معاون فنی و سرپرست بازاریابی و فروش آی سیما با اشاره به اینکه پروانهای که وزارت ارتباطات قرار است به آیسیما بدهد بین صداوسیما (سروش رسانه) و مخابرات است، گفت: ما به عنوان پیمانکار بخش خصوصی به هیچ عنوان وارد موضوعات کلان از این دست نمیشویم.
وی با بیان اینکه مخابرات تعامل سازندهای با ما داشته است، یادآور شد: در یک سال گذشته تستهای بسیاری روی سیستم خود انجام دادیم.
جند درباره تجهیزات مورد نیاز برای بهره برداری از تلویزیون تعاملی در سمت مشترک گفت: تمام محتوای ما اعم از شبکههای زنده تلویزیونی، دو شبکه اختصاصی سروش رسانه و آرشیو 30 ساله صدا و سیما از طریق دو راه که یکی نرمافزاری و دیگری از طریق ستاپ باکس است ارائه میشود.
وی تاکید کرد: برای دریافت تلویزیون تعاملی، کابران باید حدودا حق اشتراک 15 هزار تومانی داشته باشند. مشترکان برای دریافت این سرویس نیاز است که خط اینترنت پرسرعتی را از مخابرات دریافت کنند و اگر کاربران نیاز به اینترنت پرسرعت داشته باشند، باید هزینههای مخابرات را هم بپردازند.
معاون فنی و سرپرست بازاریابی و فروش آی سیما درباره تعداد سیستم های واگذار شده در مرحله پایلوت گفت: اکنون این سیستم به 100 مشترک که سازمانی هستند واگذار شده است.