خرید تجهیزات IT قبل از سال نو منفعت است/ سال 92 سالی فاجعه بار برای بازار IT
کد خبر:۳۰۰۵۹۰
میرمهدی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

خرید تجهیزات IT قبل از سال نو منفعت است/ سال 92 سالی فاجعه بار برای بازار IT

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران گفت: تمامی مراکز و پاساژهای مربوط به تجهیزات IT این روزها جشنواره‌های فروش و تخفیف‌های بسیار خوبی را برای خریداران در نظر گرفته‌است که توصیه می شود مردم این فرصت را مغتنم بشمارند.

سید مهدی میرمهدی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» با بیان اینکه سال 92، سالی فاجعه بار برای بازار IT بود، گفت: به دلیل رکود بی سابقه در بازار به مردم توصیه می‌شود تا در صورتی که تمایل به خرید دارند، قبل از سال نو اقدام کنند.

 

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران افزود: تمامی مراکز و پاساژهای مربوط به تجهیزات IT این روزها جشنواره‌های فروش و تخفیف‌های بسیار خوبی را برای خریداران در نظر گرفته‌است که توصیه می شود مردم این فرصت را مغتنم بشمارند.

 

میرمهدی ادامه داد: خریداران می‌توانند با پرداخت هزینه کمتر قبل از سال جدید خرید خود را انجام دهند تا هم خود نفعی ببرند و هم بازار از حالت رکود خارج شود.

 

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران گفت: افزایش تعرفه حامل های انرژی و مالیات بر ارزش افزوده در سال آینده باعث خواهد شد تا نرخ تجهیزات IT حداقل 15 درصد افزایش پیدا کند.

 

وی در پایان گفت: پیش بینی خوبی برای بازار IT در سال 93 نداریم اما امیدواریم که بازار از حالت کما خارج شود و به دوران درخشان خود برگردد. 

پربازدیدترین آخرین اخبار