در بازار شب عید امسال چه گذشت؟
کد خبر:۳۰۱۴۹۲

در بازار شب عید امسال چه گذشت؟

اوضاع خرید و فروش اسفند ماه حتی نسبت به ماه پیش خود نیز زمین تا آسمان تغییر داشت چه برسد به فصل قبل و یا سال قبل.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در اینکه خرید شب عید از ملزومات هر سال است و با هر تغییری سنگر همچنان حفظ می‌شود هیچ شکی نیست. ذوق و شوق سر تا پا نو شدن، خیلی‌ها را بیکار نگذاشته وعده‌ای از‌‌ همان ابتدای بهمن، با این استدلال که قیمت‌ها در این ماه پایین‌تر از روزهای آخر سال است (بهمن، ماه حراج است وغیره) خرید خود را به اتمام رسانده‌اند.

 

اینکه والدین در زندگی کارمندی به نفع فرزندان کنار می‌کشند همواره به صورت یک اصل بوده است.

 

قیمت پوشاک در این روزهای آخر نه تنها نسبت به ماه قبل، بلکه حتی نسبت به سال گذشته گران‌تر شده بود.

 

روسری 5 هزار تومانی ماه پیش و 2هزار تومانی سال قبل، اکنون 3 یا حتی 4 برابر قبل است. اینکه از کجا خرید می‌‎‌کنید مهم است اما این روز‌ها همهٔ مغازه‌ها سر گردنه بنا شده‌اند و با شما قیمت خون را حساب می‌کنند.

 

برای آنان که دستشان به دهنشان می‌رسد کار کمی راحت است اما برای کسانی که دو دو تایشان‌‌ همان 2 است کار بسیار سخت بود.

 

صرف نظر از این بالا و پایین‌ها، بعد از پوشاک نوبت به خرید آجیل است. باید خوشحال بود که قیمت آجیل (خصوصا پسته بعلت کاهش صادرات) نسبت به سال قبل کاهش قابل توجهی داشت.

 

قیمت انواع پسته در بازار تهران، پسته‌فندقی 33 هزار تومان، احمد آقایی 36 هزار تومان، اکبری 39 هزار 500 تومان، بود.

 

همچنین بنا بر گفتهٔ مسئولین قیمت میوهٔ عرضه شده در بازار 30 تا 40 درصد زیر قیمت رسید.

 

قیمت سایر خشکبار نیز بادام هندی 35 هزار تومان، مغز فندق 30 هزار تومان، بادام، 35 هزار تومان و بادام زمینی 13 هزار تومان بود.

 

منبع: بازار خبر

پربازدیدترین آخرین اخبار