کد خبر:۳۰۱۹۹۱
نخست وزیر استرالیا:

آمریکا، فرانسه، انگلیس و مالزی در ماجرای هواپیما مسئول هستند

نخست وزیر استرالیا، کشورهای آمریکا، فرانسه، انگلیس و چین را در کنار مالزی در ماجرای هواپیمای ناپدیدشده مسئول دانست.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تلاش‌ها برای یافتن هواپیمای ناپدید شده مالزی در آبهای نزدیک استرالیا همچنان ادامه دارد.


تونی ابوت نخست وزیر استرالیا امروز در سخنانی در این خصوص در شهر سیدنی (پایتخت استرالیا) درجمع خبرنگاران گفت.. امروز روز خوب دیگری برای تحقیق و جستجو برای یافتن هواپیما است. شرایط آب و هوایی در مناطقی از جهان که می‌خواهیم جستجو کنیم، نامساعد است. روز گذشته پنج هواپیمای جستجوگر در مناطق مدنظر، اشیائی را در آبهای اقیانوس مشاهده کردند. باوجود شش شناور در منطقه جدید جستجو و اطراف آن، ما هنوز نتوانسته‌ایم اشیاء مذکور را از سطح آب بگیریم و درنتیجه عملیات برای جمع آوری این اشیاء همچنان ادامه دارد. کشورهای مختلفی که در این عملیات حضور دارند هریک هزینه کارهای خودشان را متحمل می‌شوند. چین از هواپیماهای خودش در این کار استفاده می‌کند. استرالیا نیز از هواپیماهای خود برای این منظور بهره می‌گیرد. ما هزینه این کار‌ها را حساب نمی‌کنیم بلکه تلاش می‌کنیم هرکاری که لازم است انجام شود تا این ماجرای مرموز روشن شود و این تلاش‌ها تا آخر کار ادامه خواهد یافت. ما به سرنشینان این هواپیما مدیون هستیم که چنین کارهایی را برایشان انجام بدهیم. ما به خانواده‌های آن‌ها مدیون هستیم.»

 

وی می‌‌افزاید: «ما به کشورهایی که در این زمینه درگیر شده‌اند مدیون هستیم و درنتیجه حداکثر تلاش خود را می‌کنیم تا ماجرا به سرانجام برسد. جهانیان از ما انتظار دارند که درمقام شهروندان استرالیا اینگونه عمل کنیم یعنی‌‌ همان انتظاری که ما از خودمان داریم. مسئولیت حقوقی تحقیق و یافتن هواپیما و بقایای آن برعهده دولت مالزی است زیرا هواپیما به دولت مالزی تعلق دارد. باوجود این، شمار دیگری از کشور‌ها نیز در این زمینه مسئولیت حقوقی دارند. آمریکا درنقش سازنده هواپیما، انگلیس درنقش سازنده موتور هواپیما، فرانسه درنقش تامین کننده سامانه‌های راهنوردی هواپیما، و چین به علت آنکه اکثر سرنشینان این هواپیما چینی بوده‌اند، همگی در این مسئله مسئولیت دارند. بنابراین می‌بینیم که چندین کشور در این مسئله درگیر هستند و منافعشان در این قضیه درگیر شده است. شماری از شهروندان ما نیز در این هواپیما حضور داشته‌اند. بنابراین، بااینکه مسئولیت اصلی در این زمینه متوجه دولت مالزی است، استرالیا حاضر است بخش زیادی از مسئولیت کار‌ها را در این خصوص برعهده بگیرد. ما با شرکایمان در این عملیات جستجو همکاری می‌کنیم. تجهیزات یافتن جعبه سیاه هواپیما به بندر پرث استرالیا رسیده است و به زودی روی یک شناور نیروی دریایی استرالیا نصب می‌شود. این تجهیزات به حوزه‌های جستجوی ما انتقال پیدا می‌کند.»

 

منبع: واحد مرکزی خبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار