کد خبر:۳۰۲۲۰۷

سمی سفید رنگ در آجیل شما!

آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آن‌ها را بوداده کنیم (تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌ها‌ و انرژی که در هر 100 گرم آن 600 کیلوکالری دارد، بسیار مفید است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد.

 

وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که ‌شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند.

 

نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود ‌تعادل آب و الکترولیت در بدن به هم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستندشود؛ بنابراین، در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار