کد خبر:۲۹۳۰۶۹

خوشمزه‌ترین روش لاغری

دانه‌های آجیل می‌توانند در کنار خوشمزه‌ بودن و ایجاد حس شادابی در افراد نقش یک مکمل طبیعی برای کاهش وزن را داشته باشند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دانه‌های آجیل می‌توانند در کنار خوشمزه‌ بودن و ایجاد حس شادابی در افراد نقش یک مکمل طبیعی برای کاهش وزن را داشته باشند.

 

پزشکان مصرف مواد طبیعی را یکی از بهترین راه‌ها برای لاغر شدن معرفی می‌کنند.

 

گفتنی است، براساس تحقیقات صورت گرفته برخی از دانه‌های آجیل خوراکی خاصیت لاغرکنندگی دارند، این خاصیت آن‌ها به دلیل ایجاد حس سیری برای ساعات طولانی در افراد است و به همین دلیل می‌تواند در رژیم‌های لاغری مورد استفاده قرار گیرند.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، از بین آجیل‌ها، بادام، بادام هندی، پسته و گردو بیشترین تاثیر را در ایجاد حس سیری در افراد دارند.

 

پزشکان خوردن این دانه‌ها را چه با وعدهٔ اصلی و چه به صورت میان وعده به افراد توصیه می‌کنند.

 

این دانه‌های آجیل با وجود داشتن کالری بالا به دلیل داشتن خاصیت سیرکنندگی می‌توانند یک داروی لاغری طبیعی برای افراد باشند.

 

این دانه همچنین می‌توانند به عنوان یک میان وعده سالم برای تغذیه کودکان در مدارس نیز به کار روند.

 

پزشکان در عین حال توصیه اکید می‌کنند که افراد از دانه‌های خام این آجیل‌ها و نه نمک سود شدهٔ آن‌ها استفاده کنند.

 

دانه‌های آجیل نمک سود شده خود می‌توانند سبب چاقی و بالا رفتن فشارخون در افراد شوند و باید در خوردن آن‌ها حد اعتدال را رعایت نمود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار