کد خبر:۳۰۳۳۵۲

برگزاری سه کارگاه آمادگی مسابقه ملی نانو در بهار 93

سه کارگاه آمادگی مسابقه ملی نانو در بهار 93 در دانشگاه‌های حکیم سبزه واری، ‌باهنر کرمان و موسسه آموزش عالی مهرگان برگزار می‌شود.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»،‌ از سوی ستاد توسعه فناوری سه کارگاه آموزشی برای آمادگی چهارمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو به منظور آشنایی با سرفصل‌های مسابقه و آمادگی داوطلبان در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود.
 
کارگاه یک روزه آشنایی با نانو فناوری در دانشگاه حکیم سبزاواری، دوره آشنایی با فناوری نانو در دانشگاه شهید باهنر کرمان و کارگاه آموزشی  فناوری نانو در   موسسه آموزش عالی مهرگان برگزار خواهد شد.
 
کارگاه یک روزه آشنایی با نانو فناوری در روز 27 فروردین ماه، دوره آشنایی با فناوری نانو  در روزهای 28 و 29 فروردین، 4 و 5 اردیبهشت و کارگاه آموزشی  فناوری نانو  4 و 5 اردیبهشت برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار