کد خبر:۳۰۳۴۶۴
ناصر ابراهیمی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

پشتکار قایقران باید الگویی برای جوانان امروز باشد/ او قهرمانی بی‌ادعا بود

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال گفت: 16 سال از درگذشت سیروس قایقران می‌گذرد، اما اخلاق و پشتکار مثال‌زدنی او باعث شده هنوز هم از او یاد شود.

ناصر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره سالروز درگذشت سیروس قایقران، کاپیتان تیم ملی اظهار داشت: در ایران رسم است که هر گاه چهره معروفی از دنیا می رود، همه به یاد قدردانی از او می افتند، اما قایقران جدا از این جماعت است. او مثل تختی و دهداری به خاطر اخلاقش شهره عام و خاص شده و دلیل اصلی زنده ماندن یاد و خاطره اش نیز همین است. او اسطوره ای بزرگ برای فوتبال انزلی و گیلان بود.


وی ادامه داد: قایقران پشتکاری مثال زدنی داشت. یادم می آید وقتی سرمربی تیم ملی بودم، بهمن صالح نیا او را به کادر فنی معرفی کرد، اما قایقران به دلیل مسائل فنی طی سال های 59 تا 63 نتوانست پیراهن تیم ملی بر تن کند. او هر سال خط می خورد، اما با پشتکاری مثال زدنی به تلاشش ادامه داد و در سال 64 بالاخره مزد این تلاش را گرفت. سیروس در این سال ها هرگز نسبت به خط خوردنش اعتراض نکرد و با جان و دل در تمرینات شرکت نمود و در نهایت نیز تا کاپیتانی تیم ملی پیش رفت. این اخلاق الگوی مناسبی برای فوتبالیست های جوان است و آنها باید از زندگی ورزشی چنین چهره هایی درس بگیرند.
 

مربی اسبق پرسپولیس و تیم ملی عنوان کرد: قایقران آن قدر با اخلاق و کم حرف بود که فکر نمی کنم در دوران فوتبالش اخطار گرفته باشد. به نظرم او جزو 10 بازیکن بی حاشیه تاریخ فوتبال ایران، اسطوره ای بی صدا و قهرمانی بی ادعا در ورزش کشور باشد که باید الگوی سایرین قرار بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار