کد خبر:۳۰۵۷۴۷

هشدار پلیس فتا نسبت به رمز عابر بانک‌ها و ذخیره سازی اطلاعات در موبایل

رئیس پلیس فتای استان سمنان با تشریح راهکارهای پیشگیرانه در پرداخت های الکترونیک، توصیه کرد: رمز اول و دوم کارت بانکی خود را ماهی یک‌بار تغییر دهید.
هشدار پلیس فتا نسبت به رمز عابر بانک‌ها و ذخیره سازی اطلاعات در موبایل

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سید علی میر احمدی در با اشاره به فرصت‌ها و تهدیدات مربوط به فضای مجازی، گفت: با توجه به گسترش روز افزون استفاده از اینترنت و ارایه خدمات در فضای سایبری مشاهده می‌شود مجرمین نیز سیر تحولی پیدا کرده است و به این فضا نقل مکان کرده و نسبت به انجام اعمال مجرمانه با استفاده از فرصت‌های پیش رو در این فضا اقدام می‌کنند.

 

رئیس پلس فتا استان سمنان استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نوین را یکی از جلوه‌های آشکار دنیای پیش رو دانست و اظهار داشت: در این راستا اینترنت به عنوان یکی از ابعاد نوپای این فناوری‌های جدید نقش بسزایی در تغییر و تحول زندگی افراد دارد.

 

وی با تاکید بر حفظ و نگهداری از کارت بانک‌ها، خاطر نشان کرد: در این زمینه توصیه می‌شود تا کاربران حداقل در هر ماه یک بار رمز اول کارت خود را تغییر دهند و همچنین نسبت به تغییر رمز دوم خود که از بانک دریافت می‌کنند نیز در اولین فرصت اقدام کنند.

 

میر احمدی، با اشاره به اهمیت و قابلیت تلفن همراه و فرهنگ استفاده از آن، افزود: تلفن همراه به هیچ عنوان مکان امنی برای ذخیره اطلاعات شخصی افراد شامل (عکس، فیلم) نیست و باید اطلاعات خود را در حافظه‌های جانبی و رمزنگاری شده ذخیر و نگهداری کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار