شراکتی که پایان خوشی نداشت

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ سید محسن عرفانی در تشریح این خبر گفت: در پی شکایت فردی مبنی بر اعلام سرقت اینترنتی از حساب بانکی اش موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان خراسان رضوی قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا در بررسی های اولیه متوجه شدند فرد کلاهبردار از حساب بانکی شاکی با چندین تراکنش به صورت اینترنتی مبلغ 8 میلیون ریال را به سرقت برده است.
وی ادامه داد: تیم رسیدگی به این پرونده با تحقیقات گسترده هویت سارق را از طریق فضای مجازی شناسایی کرده و متوجه شدند فرد کلاهبردار همکار و شریک سابق شاکی بوده است.
سرهنگ عرفانی عنوان کرد: متهم به دلیل سهل انگاری شاکی در تعویض رمز کارت عابر بانک پس از اتمام قرارداد با در اختیار داشتن شماره حساب بانکی و رمز دوم و سایر مشخصات حساب عابر بانک وی بعد از اتمام کار، اقدام به سوء استفاده از حساب شاکی کرده است.
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی اذعان کرد: متهم پس از بازجویی و تکمیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.سرهنگ عرفانی در خاتمه به شهروندان توصیه کرد: ضمن اینکه از گردش مالی حساب خود با فعال کردن پیامک برداشت از حساب مطلع باشند، در صورت در اختیار قرار دادن کارت و مشخصات آن حتی به افراد معتمد بلافاصله رمز کارت عابر بانک را تغییر داده تا از هرگونه برداشت غیر مجاز پیشگیری شود.