کد خبر:۳۰۵۸۳۴

ثواب تلاوت سوره الرّحمن‏

اگر این سوره را شب هنگام خوانده باشد و‌‌ همان شب بمیرد، شهید از دنیا رفته باشد؛ و اگر آن را در روز تلاوت کند و‌‌ همان روز از دنیا برود (باز هم) شهید مرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو »، ابو بصیر روایت کرده است که امام صادق علیه السّلام فرمود: 


 مداومت بر تلاوت سوره الرحمن را ترک مکنید، زیرا این سوره در دلهاى مردم منافق و دو رو قرار نمى ‏گیرد، و پروردگار توانا در روز قیامت او را به صورت انسانى هر چه زیبا‌تر و خوشبو‌تر مى‏ آورد، تا در جایى که هیچ کس را در پیشگاه الهى آن قرب و نزدیکى نباشد بایستد،


سپس خداوند به او مى‏ فرماید: کیانند آنان که تو را در نماز مى‏ خواندند و تلاوت تو (در دنیا) کردند؟ 


 عرض مى‏ کند: بار ال‌ها! فلان و فلان (اسامى افراد را ذکر مى‏ کند)، پس (به امر خداوند) رخساره آن‌ها سپید و فروزان مى‏ گردد، و به آنان خطاب مى‏ فرماید:

شفاعت کنید در حقّ هر که خواهید، و آن‌ها شفاعت مى ‏کنند تا اینکه کسى نماند که شفاعتش نمایند، سپس خداوند مى ‏فرماید: وارد بهشت شوید و در هر جاى آنکه خواستید اقامت کنید.

 

هشام یا یکى از یاران ما از امام صادق علیه السّلام روایت کرده است که فرمود:
هر کس سوره الرّحمن را تلاوت کند و پس از قرائت هر «پس کدامین آیات و نشانه‏ هاى خدا را (باور ندارید) و تکذیب مى ‏کنید»، بگوید: «من هیچ یک از آیات و نشانه‏ هاى تو را اى پروردگار من تکذیب نمى‏ کنم»، اگر این سوره را شب هنگام خوانده باشد و‌‌ همان شب بمیرد، شهید از دنیا رفته باشد؛ و اگر آن را در روز تلاوت کند و‌‌ همان روز از دنیا برود (باز هم) شهید مرده است.

 

منبع: پاداش نیکی‌ها و کیفر گناهان / ترجمه ثواب الأعمال، ص304.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار