معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از ارائه تسهیلات 300 میلیونی این معاونت به اختراعات خبر داد و گفت: این تسهیلات از طریق 12 صندوق مستقر در پارکهای علم و فناوری اعطا میشود.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری در دیدار نوروزی با نخبگان و استعدادهای برتر با بیان اینکه در این معاونت موضوع اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان در دستور کار قرار دارد، افزود: در سال جدید رویکرد بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی توانمند سازی نخبگان و استعدادهای برتر تغییر خواهد کرد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به اینکه مخالف کمک مالی و ارایه تسهیلات به نخبگان نیستم، اظهار داشت: اعطای کمکهای مالی و تسهیلات نباید این احساس را به نخبگان بدهد که بنیاد ملی نخبگان تنها برای پرداخت هزینه مالی این اعتبارات را اختصاص میدهد بلکه این تسهیلات باید رویکرد آنها را به سمت توانمندسازی تغییر دهد.
وی با اشاره به نظرات نخبگان حاضر و طرح موضوعاتی از سوی آنها درباره کمکهای مالی و معنوی به آنها، تاکید کرد: معاونت علمی طریق 12 صندوق مستقر در پارکهای علم و فناوری تا سقف 300 میلیون تومان تسهیلات به اختراعات و طرحها اعطا می کند.
ستاری ادامه داد: به این ترتیب اختراعاتی که بتوانند تاییدیه سطوح مختلف اختراعات را از جشنوارههای مختلف بنیاد ملی نخبگان دریافت کنند با ورود به سیستم تجاری سازی معاونت علمی امکان بهره مندی از امکانات صندوقهای سرمایه گذاری و کریدورهای تجاری سازی را خواهند داشت.
به گفته معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، هدف از راه اندازی کریدورهای تجاری سازی پوشش ریسکهای صاحبان ایدهها و طرحها برای ورود به بازار است.
ستاری با تاکید بر اینکه در حوزه دانشبنیان ایجاد اشتغال بسیار سریع اتفاق می افتد، بیان داشت: در حال حاضر هم شرکتهای فعال در داخل پارکهای فناوری و هم شرکتهای دانش بنیان فعال خارج از پارکهای فناوری به این امر مشغول هستند.