به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نامهای خطاب به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری و بررسی علل و عوامل ایجاد حواشی جشن هستهای در این دانشگاه شد.
مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید دانشگاه ها (15/5/92) : «باید همه مراقبت کنند(هم استادان، هم مدیران، هم مؤثرین و متنفذین در دانشگاهها) که فضاى دانشگاه بهسمت مسائل پوچ حرکت نکند»
با سلام؛
همانطور که مستحضر هستید، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به مناسبت 20 فروردین، روز ملی فناوری هسته ای، اقدام به برگزاری برنامه ای تحت عنوان "جشن هسته ای" در تاریخ دوشنبه25/1/93 نمود. این برنامه با هدف بزرگداشت دستاوردهای هسته ای، تقدیر از فعالین و دانشمندان و تجلیل از مقام شامخ شهدای این راه و خانواده های معظم آنها با سخنرانی دکتر سعید جلیلی(عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی) و سخنرانی دکتر فریدون عباسی(رئیس سابق سازمان انرژی اتمی) انجام گرفت.
نکاتی در مورد حواشی این برنامه وجود دارد که در ادامه به اطلاع کمیسیون محترم آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی می رساند:
1- در این برنامه عده ای معدود و قانون شکن، برخلاف شعارهای آزادی بیانی که همواره سر می دهند، از ابتدای برنامه تلاش کردند با هوچی گری و ایجاد اغتشاش، نظم جلسه را بر هم بزنند که با هوشیاری دانشجویان امیرکبیر راه به جایی نبردند. اما این اولین باری نبود که این عده دست به چنین کارهای هنجارشکنانهای می زدند. نگاهی به اتفاقات سال تحصیلی جاری در دانشگاه امیرکبیر(برگزاری تجمعات غیر قانونی ابتدای سال تحصیلی، اتفاقات 16 آذر، حواشی حضور هیئت سه نفره وزارت علوم در دانشگاه و...) نشان میدهدحضور این معدود افراد در حرکات ساختارشکنانه دانشگاه، که گویا رسالت خود را، ایجاد آشوب و بر همزدن نظم دانشگاه میدانند، با استقرار وزارت علوم دولت جدید، به یک "رویه" ثابت تبدیل شده و هر روز بر شدت آن افزوده میشود.
2- بسیج دانشجویی از همان ابتدا بنا به رسالت خود، خطر حضور این افراد در دانشگاه و عدم برخورد مقتضی با آنها را به مسئولین امر تذکر داده بود(تعدادی از این افراد، بعلت مشکلات انضباطی چند ترم تعلیق از تحصیل را در کارنامه خود دارند) و حتی در بیانیه خود به مناسبت حضور هیئت سه نفره در آذرماه 92 در دانشگاه امیرکبیر که در پیوست خواهد آمد به دفعات خطر میدان دادن به این هنجارشکنان در دانشگاه را به وزارت علوم گوشزد کرده و از وزارت علوم خواسته بود تا با فراهم کردن محیطی آرام جهت رشد و پیشرفت روزافزون علمی، دانشگاه را در مسیر صحیح خود پیش ببرد، اما بر اثر بی توجهی به این تذکرات، نه تنها از شدت هنجارشکنیهای این قانون شکنان کاسته نشد بلکه این افراد هر روز عرصه را برای جولان دادن مناسبتر دیدند.
3- نکته مهم دیگر، آنست که این عده معدود خود را به دولت محترم منتسب کرده و شعار حمایت از دولت سر می دهند.این موضوع زمانی حائز اهمیت می شود کهبارها شنیده و دیده شده است که از زمان آغاز به کار وزارت علوم جدید، این جریان جانی دوباره گرفته و فارغ از هرگونه هنجار و قانونی به آشوب گری می پردازد. اگرچه آنچه دانشجویان امیرکبیر از این غوغا سالاران دیدهاند رفتارهای متناقض با شعارهای دولت مبنی بر اعتدال و اتحاد بوده است؛ اما لازم است دولت و به طور مشخص وزارت علوم ضمن مرزبندی با این غوغاسالاران، نسبت خود را با این افراد مشخص نماید تا این موضوع برای عموم دانشجویان روشن شود. در چنین فضایی متاسفانه وزارت علوم نه تنها اهتمامی به برخورد مقتضی با این افراطی های غوغاسالار نداشته، بلکه با عدم مرزبندی خود با این افراد سبب شده است که این آشوبگران، حمایت وزارت علوم از خویش را متصور شوند.
با نظر به مطالب فوق، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی میخواهد تا با بررسی دقیق این مسئله و مطالبه چرایی این موضوع از وزیر علوم، مانع از آن شود که با قدرت گرفتن این افراد در دانشگاهها، شاهد تجربیات تلخ دوران گذشته در محیط علمی دانشگاه باشیم.
«والسّلامُ علی مَن اتّبع الهُدی»
شنبه 30/1/93
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر