کد خبر:۳۰۷۱۲۵
فدراسیون معادلات رایزنی‌های پیش از انتخابات را به هم زد؛

تشکیل کمیته مربیان فدراسیون کشتی و وظایف سنگین مربیان کشور

پس از سال‌ها انتظار، کمیته مربیان فدراسیون کشتی با انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل رسمیت یافت.

گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»- صادق رضایی؛ سال‌ها بود که کمیته مربیان تشکل نداشت و تنها یک نفر به عنوان مسئول در این کمیته فعالیت می کرد که متاسفانه هیچ سودی برای مربیان نداشت؛ خصوصاً مربیان زحمت‌کش و سازنده‌ای که به صورت گمنام در خدمت کشتی کشور بودند و به آموزش نسل آینده می‌پرداختند. آنچه که در گذشته به یاد داریم این است که یک بار انتخاباتی برای کمیته مربیان صورت گرفت، اما متاسفانه بعضی از روسای هیئت های کشتی که دوست داشتند در همه زمینه‌ها و کمیته‌ها حضور پیدا کنند، با رایزنی و کسب رای، انتخاب شدند در حالی که هیچ سودی برای کشتی نداشتند و پس از تغییر رئیس فدراسیون این کمیته نیز عملاً حذف شد.

 

از سوی دیگر تشکیل این کمیته یکی از وظایف انستیتو بین‌المللی کشتی بود که خوشبختانه با حضور سیدجواد رفوگر در رأس این انستیتو، خدماتی صورت گرفت. انتخاب بعضی از مربیان کشور که شرایط حضور در کلاس‌های بین‌المللی را داشتند، برگزاری کلاس‌های مربی‌گری در سطح کشور و دانستن زبان بین‌المللی انگلیسی از جمله شرح وظایف این انستیتو بود.

 

ارتباط انستیتو بین‌المللی کشتی با مسئولان آموزشی فدراسیون جهانی کشتی روز به روز پررنگ‌تر می‌شود، به طوری که قرار است سمپوزیوم کشتی بین‌المللی همزمان با برگزاری مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی در تهران برگزار شود و مربیان دنیا با دانش‌های روز کشتی آشنا شوند.

 

البته باید گفت که فعالیت انستیتو در زمان ریاست یزدانی خرم اوج گرفت و نفراتی همچون دکتر بهمن میرزایی به فیلا معرفی شدند. به هر تقدیر همان طور که ذکر شد، فدراسیون رسول خادم برای هر کمیته‌ای که مورد نیاز است شرح وظایف خاص خودش را تهیه کردده و براساس آن شرح وظایف به کار خود ادامه خواهد داد. به همین سبب شاهد اولین انتخاب کمیته مربیان کشتی بودیم.

 

صبح پنجشنبه 28/1/93 از راس ساعت 10 صبح در خانه کشتی 25 نفر از مربیان کشور که شرایط حضور در این انتخابات را داشتند در جلسه ای شرکت کردند و اعضای مجمع با رای خود پنج نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی‌البدل را انتخاب نمودند تا کار جدیدی که بیشتر به سود مربیان فدراسیون کشتی و در نهایت کشتی کشور است را ادامه بدهند.

 

فدراسیون کشتی آیین‌نامه‌ای را تهیه کرد که بر اساس آن از هر استان یک نفر می‌توانست انتخاب شود، به طوری که اگر از هر استان دو نفر رای بالایی داشت، فردی که بالاترین رای را بدست آورده بود انتخاب و نفر دوم حذف می‌شد؛ بر این اساس مسیر انتخاب برای کسانی که پیش از انتخابات به دنبال رایزنی بودند، بسته شد.

 

براساس آیین‌نامه، رئیس کمیته مربیان از سوی رئیس فدراسیون انتخاب می‌شد که احد پازاج که سوابق قهرمانی علمی و مدیریتی بالایی در عرصه‌های مختلف ورزش دارد به عنوان رئیس کمیته انتخاب گردید، سیدجواد رفوگر، رئیس انستیتو بین‌المللی کشتی نیز یکی از اعضای اصلی می‌باشد. براساس رای مجمع با حضور 25 کاندیدا علی بابایی جعفری از البرز با 34 رای، امیر توکلیان از خراسان رضوی با 26 رای، علی شکری‌پور از مازندران با 24 رای،‌ علیرضا رضایی‌منش از تهران با 22 رای و ابوالفضل اصغرزاده از سمنان با 13 رای به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند.

 

همچنین غلامرضا موذن از همدان با 12 رای و دکتر عبدالمهدی نصیرزاده از کرمان با 11 رای به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند که امیدواریم این کار جدید و طرح نو در خدمت کشتی مربیان کشتی‌گیران و خصوصاً نسل جدید کشتی باشند.

 

اما پیشنهاد و سخن ما ...

 

ضمن اینکه برای این گروه و این کمیته آرزوی موفقیت داریم نکاتی را به عنوان پیشنهاد مطرح نموده و سخنی را به اندازه بضاعت خود که از همین قشر می باشد به رسول خادم که به جرات می توان گفت که یکی از بهترین تئوریسین های کشتی دنیا بود و هست و همچنین به این کمیته، ا علام می کنیم که امیدوارمی مثمر ثمر واقع شود.

 

*یکسان سازی تمرینات کشتی در سراسر کشور باید مدنظر باشد و هرکسی به فراخور حال خود در آموزش تمرین و اجرای فنون حضور داشته باشند.

 

*استفاده از بهترین کادر مربیگری و مربیان با تجربه و آموزش به نونهالان و نوجوانان که پایه کشتی را دنبال می کنند و آموزش صحیح به آنان چرا که این بذری که پاشیده می شود اگر درست هدایت شود نسل خوب و آینده دارای را در کشتی کشف خواهیم کرد.

 

*مربیان که برای تیم های ملی برگزیده می شوند باید شرایط مربیگری در تیم های بزرگ را داشته باشند، صرفاً به خاطر کسب یک مدال طلای جهان و حتی المپیک نمی توان فرد را برای هدایت تیم های ملی برگزید نمونه بارز آن فادزائف قهرمان بلندآوازه جهان و المپیک روسیه می باشد که در مربیگری نتوانست موفق باشد و عطای کار را به لغایش بخشید و رفت.

 

*نظارت بر کار مربیان کشور که در مسابقات حضور دارند تهیه آیین نامه وظایف مربیان و ابلاغ به آنان، برگزاری کلاس های داوری برای مربیان و آشنایی مربیان با قوانین داوری روز دنیا.

 

*آشنایی مربیان با کلاس های زبان انگلیسی و آشناسی با قوانین روز کشتی.


*تهیه انواع فنون بکر و بنداز کشتی بر روی CD با نظر انستیتو کشتی و اساتید صاحب نظر و ارسال به ا ستان ها و مربیان کشور.


*استفاده از مربیان سازنده براساس رتبه بندی در تیم های ملی در کنار سرمربیان


*برخورد پدرانه مربیان با شاگردان خود که بهترین الگوهای شخصیتی برای شاگردان خواهند بود.


*ازآنجایی که مربیان می توانند بهترین الگوی شخصیتی، رفتاری، کرداری، گفتاری برای شاگردان باشند پس مربیان عزیز باید مراقب رفتار، کردار، برخورد، ظاهر و .... خود باشند.


*سرلوحه کارهای مربیان باید مسائل فرهنگی، ارزشی و اعتقادی باشد که می تواند در شکل گیری شاگردان خصوصاً نونهالان و نوجوانان بسیار مثمر ثمر باشد.


*با کمک های اولیه حتماً آشنایی داشته باشند چرا که لازمه مربیگری است از حقوق ورزشی اطلاعات کافی داشته باشند، وظیفه فدراسیون کشتی است که کلیه مربیان کشور را با این مقوله آشنا کنند، کلیه مربیان بایستی در کلاس های بازآموزی انستیتو کشتی شرکت کنند.

 

در کنار این پیشنهادها موارد دیگری مدنظر بود که در فرصت مناسب به اطلاع خواهیم رساند و انتخاب این کمیته را به فال نیک گرفته و امیدواریم با پیگیری های فدراسیون و اعضای این کمیته در راستای اعتلای کشتی کشور موفق باشند.(ان شاء الله)

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار