به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، این مساله برای روستاییان و تولیدکنندگان محصولات دامی و کشاورزی برای عرضه محصولات خود به بازار و مراکز فروش و همچنین توسعه گردشگری از ضرورت بسیاری برخوردار است.
با توجه به اهمیت موضوع،به میان روستانشینان استان رفت تا نظر و دیدگاه آنان را در این زمینه جویا شود. یک روستانشین از شهرستان رضوانشهر به مهر میگوید: اغلب مسیر ارتباطی منطقه خاکی و تردد در اینجادهها بسیار سخت و دشوار است.
محمدرضا میرزایی افزود: وضعیت راههای ارتباطی روستانشینان با شهر بسیار نامناسب و تردد در اینجادههای خاکی بسیار خطرناک است.
وی همچنین با بیان اینکه فراهمنبودن زیرساختهای توسعه تاثیرات مستقیم و غیرمستقیمی در عقبماندگی روستاها دارد، اظهار داشت: توسعه آسفالت جادههای روستایی نقش مهمی در شکوفایی منطقه دارد. این روستانشین گیلانی به مهر گفت: عمده مشکلات روستاهای استان وضعیت بد جادههای روستایی است. وی افزود: مردم روستاهای شهرستان رضوانشهر به دلیل وضعیت بد راههای روستایی بسیار گلهمند هستند.
میرزایی ادامه داد: جادههای خاکی پس از بارش باران از گل و لای انباشتهشده و تردد مردم را سخت میکند. روستانشین دیگری از سیاهکل به مهر میگوید: تمام روستاهای این شهرستان دارای آب و هوای بسیار مطلوب بوده و با چشماندازههای طبیعی بیبدیل، مستعد جذب گردشگر هستند. احمد سلیمی افزود: متاسفانه بهدلیل نبود زیرساختهای لازم بویژه راه آسفالته از این ظرفیتهای مهم برای ایجاد اشتغال و پویایی اقتصادی کمترین بهرهبرداری صورت میگیرد. وی اظهار داشت: با توجه به وضعیت نامناسب راههای روستایی سیاهکل نیاز است راههای این شهرستان بیشتر از این مورد توجه مسؤولان قرار گیرد.
این روستانشین سیاهکلی گفت: وضعیت راههای مواصلاتی این شهرستان مطلوب نیست و انتظار میرود اقدامات قابلتوجهی در این زمینه انجام گیرد. وی با بیان اینکه اغلب جادههای روستایی این شهرستان نیازمند مرمت و بازسازی است، اذعان داشت: راههای روستایی نقش مهمی در توسعه گردشگری منطقه دارد. سلیمی بیان داشت: عدم توجه به زیرساختهای لازم در مناطق روستایی بویژه راه مناسب باعث مهاجرت مردم به شهرها میشود.
روستانشین دیگری از شهرستان رشت میگوید: آسفالت راههای روستایی از مطالبات به حق مردم این منطقه است. علیاکبر رضایی افزود: راه، زیربنای توسعه و عمران و آبادانی هر منطقه است و روستاها با اجرای طرحهای راهسازی رونق خاصی میگیرند.
وی همچنین با بیان اینکه بیشتر راههای روستایی شهرستان در مسیرهای رودخانهای، خاکی، نامناسب و غیراستاندارد هستند، اظهار داشت: اجرای طرحهای راهسازی و بهرهمندی روستاییان از راههای مناسب نیازمند توجه مسؤولان و اختصاص اعتبار ویژه است. این روستانشین بر لزوم رفع نقاط حادثهخیز استان و اهتمام مسؤولان در آسفالتهکردن مناطق روستایی تاکید کرد. وی افزود: جادههای ارتباطی این شهرستان دارای نقاط حادثهخیز بوده که به دلیل وضعیت نامناسب امکان بروز تصادف و تلفات جادهای وجود دارد که انتظار میرود مسؤولان توجه ویژهای به این موضوع داشته باشند. رضایی تاکید کرد: وضعیت کنونی جادههای روستایی رشت نامطلوب بوده که نارضایتی مردم منطقه را به همراه داشته است.
وی بیان داشت: در توسعه هر شهر و روستا راه ارتباطی نقش موثری دارد که امید میرود مسؤولان این شهرستان این مساله را با نگاه ویژهتری ببینند. این روستانشین با اشاره به وضعیت نامطلوب جادههای روستایی شهرستان رشت، اذعان داشت: بدون شک با توسعه راههای ارتباطی، مناطق روستایی نیز از امکانات بهتر و بیشتری برخوردار شده و معضلات و مشکلات آنها نیز کاهش مییابد. وی در ادامه رشت را شهرستانی مستعد در جذب گردشگر عنوان کرد و یادآور شد: توسعه آسفالت جادههای روستایی میتواند نقش انکارناپذیری در منطقه داشته باشد. مدیرکل راهوشهرسازی گیلان گفت: از سیاستهای مهم این اداره کل تداوم و توسعه آسفالت راههای روستایی استان است.
شعبانعلی خاوری افزود: آسفالت راههای روستایی بخشی از مناطق استان آغاز شده که با جدیت و شدت بیشتری در حال انجام است.
منبع: وطن امروز