کد خبر:۳۱۰۸۵۵

پیرمرد‌ها را قال بگذارید‍!

جوادلاریجانی معتقد است جریان اصولگرایی نیاز به پوست‌اندازی دارد و بر همین اساس باید نسل جدید جوانان انقلابی نقش بیشتری در این جریان ایفا کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وی بر همین اساس با مطایبه به جوانان توصیه می‌کند پیرمردهای اصولگرا را قال بگذارند. محمدجواد لاریجانی که با تسنیم گفت‌وگو کرده برای سازماندهی مجدد جریان اصولگرایی توصیه‌هایی داشته است.

 

لاریجانی در توصیه اول خود به جریان اصولگرایان اظهار داشت: توصیه اول من این است که ما مبنای فکری اصولگرایی را که بسیار جالب و قوی و پرتحرک است، باید سامان داده و تبلیغ کنیم. لاریجانی توصیه دوم خود به جریان اصولگرا را نیز اینگونه مطرح کرد: باید به نسل جدید اصولگرایان میدان دهیم؛ ما هنوز باورمان نشده است که نسل جدیدی از متدینین در کشور ما پیدا شده‌اند که سواد و توانایی دارند؛ ما همچنان دنبال همان‌هایی می‌گردیم که 30-20 سال است با آن‌ها اُخت هستیم. البته این‌ها خوب‌اند ولی برای اینکه تجربه خود را به دیگران منتقل کنند. وی تاکید کرد: اصولگرایان باید پوست‌اندازی کرده، پوسته قبلی را جا بگذارند و نیروهای جدید را وسط میدان بکشند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی درباره مزیت‌های جوانگرایی در اصولگرایان گفت: در این جوانگرایی، بخشی از آن تشتت‌ها از بین می‌رود، چراکه نیروهای جوان به‌هم نزدیک‌ترند تا قدیمی‌ها. من به شوخی می‌خواهم بگویم که «جوانان اصولگرایان باید پیرمرد‌ها را قال بگذارند» و این جریان را به‌دست گرفته و فعال باشند. همه ما هم باید لذت ببریم وقتی می‌بینیم که بچه‌های ما وارد میدان شده‌اند و با شور و عشق کار می‌کنند. وی افزود: اگر ما به مشی مقام معظم رهبری نگاه کنیم، می‌بینیم که تکیه ایشان بر جوانان متدین اصولگراست و امام (ره) هم این‌طور بودند، سن امام (ره) بالای 80 سال بود اما مریدان پای‌کار ایشان، جوانان با حدود سنی 20سال بودند. این خودش یک معجزه است که با زبان و دل آن‌ها صحبت می‌کرد ولی امثال بنده نمی‌توانیم با جوان‌ها ارتباط بگیریم، چراکه خود را بزرگ می‌بینیم و می‌گوییم اگر ما نباشیم هیچ‌کس نیست. این تفکر درست نیست.

 

این چهره فکری جریان اصولگرایی خاطرنشان کرد: من به آینده اصولگرایی امیدوارم، آینده این نظام را اصولگرایی رقم می‌زند و ما باید روی تبیین تئوریک اصولگرایی تاکید داشته باشیم، مانیفست‌های ما باید بسیار روشن باشد و ان‌شاءالله موفق خواهیم بود. چه در انتخابات پیروز باشیم چه نباشیم، تاثیرگذاری داریم، نکته مهم این است. البته ان‌شاءالله در انتخابات هم پیروز خواهیم شد.


جوک فراگیر!
لاریجانی در ادامه این گفت‌وگو درباره تلاش برخی افراد مانند محمدرضا باهنر برای تشکیل حزب فراگیر اصولگرا نیز اظهارنظر کرد. وی در این‌باره گفت: فراگیر نه یک ادعا، بلکه یک حیثیتی است که باید به‌دست بیاید. این مساله مانند مرجعیت است، اگر کسی خودش اعلام کند که مرجع است که مرجع نمی‌شود. حزب فراگیر جوک است، حزب باید از یک نقطه کوچکی شروع شود و با کمک فکر و نیروهای درست فراگیر شود.

 

اینکه روز اول بگویید ما فراگیر هستیم که فراگیر نمی‌شود. وی با بیان اینکه اصطلاح احزاب فراگیر در هر جریانی ناشی از نوعی عجله، سرخوردگی و عصبانیت است که چرا ما چند شعبه هستیم، گفت: اتحاد باید از درون بجوشد و بالا بیاید. بهترین روش این است که جوانان اصولگرا پیرمردان را قال گذاشته و با هم جمع شوند و جریان اصولگرایی مدرن را شکل دهند.

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار