نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اصلاحطلبان بدانند، این آقای ناطق که امروز از او تعریف میکنید همان کسی است که سال 76 او را تا مرز طالبانیسم پیش بردید ...
محسن کوهکن، نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به همگرایی اصولگرایان گفت: تقریباً همه سلایق اصولگرایان به این نتیجه رسیده اند که دیگر باید به همگرایی رو بیاورند و دست از واگرایی بکشند؛ چرا که به هر میزان که همگرایی آنها در هر مسئله ای بیشتر بوده، به همان میزان هم موفقیت آنها بیشتر شده است؛ علت آن هم این است که اصولگرایی حزب گرایی نیست، بلکه مجموعه ای از افراد است که به نظام با دید اعتقادی نگاه می کنند و مشترکات زیادی هم دارند، من یاد ندارم که اختلافات آنها بر سر مبانی و اصول باشد، بلکه آنها درباره مصادیق و تطبیق اختلاف نظر دارند.
وی افزود: همواره اصولگرایان در 90 درصد قضایا با هم اشتراک داشته اند و اختلافاتشان نیز با نشست ها و صحبت کردن تا 89 درصد قابل حل است؛ ضمن اینکه با وجود زمان زیادی هم که تا انتخابات مجلس باقی مانده، این نشست ها و جلسات صورت گرفته و می گیرد تا این گفتمان اصولگرایی حفظ شود. برخی از این جلسات به قدری گرم است که حتی با واکنش برخی از دوستان مواجه شده است، به طوری که بعضاً متوجه نبودند رسانه ای کردن این جلسات بیشتر باعث تخریب همگرایی اصولگرایان می شود؛ همچنین باید دانست که جریان مقابل نیز بدون فعالیت نیست و برای انتخابات برنامه ریزی می کند.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص فعالیت های انتخاباتی اصولگرایان و اصلاح طلبان اظهار داشت: امیدواریم که با گذشت بیش از سه دهه از انقلاب شاهد رقابت ها و فعالیت های سالم از دو طرف باشیم و اساس این قضیه که در گذشته جریان ها و جناح ها از نردبان تخریب هم بالا می رفتند برچیده شود، برای مردم ما یک مثال کافی است. به نظر من دیدگاه های اصولگرایان معتدل برای مردم بیشتر مقبولیت دارد. مردم باید به جای باور تخریب دیگران به سمتی پیش بروند که از کسی که می خواهند به او رای بدهند، برنامه بخواهند، البته باید مردم شناخت داشته باشند و تحقیق کنند و صلاحیت فرد مورد نظر را با شاخص های قانون اساسی بسنجند.
کوهکن در ادامه گفت: امروز مطلبی می خواندم از قول یکی از سران موسوم به جریان اصلاحات که با دیدی مثبت درباره آقای ناطق نوری صحبت کرده بود، باید گفت که این آقای ناطق همان آقای ناطق است که شما و دوستانتان وی را در 2 خرداد سال 76 تا طالبانیسم پیش بردید و تخریب کردید و گفتید که اگر او رئیس جمهور بشود در خیابان ها برای تفکیک زن و مرد دیوار می کشد، لازم است بدانید که این آقای ناطق همان آقای ناطق سال 76 است که ما می شناختیم و تغییری نکرده است.
وی خاطرنشان کرد: تغییر قانون اگر توسط افراد و احزاب مطرح شود، یک بلوف است؛ چرا که تغییر قانون توسط مجلس صورت می گیرد و نظارت بر این تغییرات به عهده مجلس است، پس نباید از بابت تغییر قانون نگران بود. کسانی که دنبال تغییر قانون انتخابات هستند آدم های سیاسی نیستند؛ اگر کسی می خواهد پیروز انتخابات شود باید به سمت مردم برود. برخی چون اطلاع کافی از قانون ندارند می خواهند با ایجاد شایعه تقلب و تغییر قانون، جریان را به نفع خود کنند و این ناشی از همان بینش پایین و سطحی آنهاست و اگر هم سوال شود که تغییر برای چیست، می گویند که برای سلامت انتخابات است، نمی گویند برای پیشبرد اهداف خودشان است.