کد خبر:۳۱۰۹۲۴

فیلترینگ واتس‌آپ تصویب شد/ فعالیت‌های مجرمانه وایبر، تانگو و اینستاگرام

فیلترینگ اپلیکیشن‌ واتس‌آپ توسط کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصویب شد و این در حالی است که این کارگروه مصوبه‌ای برای مسدود کردن سرویس وایبر نداشته و اختلال این اپلیکیشن جهانی بوده است.
گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ در پی عدم دسترسی به اپلیکیشن‌های پیام‌رسان وایبر در روز گذشته، مجددا احتمال فیلترینگ اپلیکیشن‌های پیام‌رسان تلفن همراه مطرح شد.
 
عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در اظهارنظری گفت: کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ مصوبه‌ای برای مسدود کردن سرویس وایبر نداشته است.
 
در پی این اتفاقات وی مجددا بر مجرمانه بودن اپلیکیشن‌های پیام‌رسان تلفن همراه تاکید کرد و یادآور شد: در همین راستا فیلترینگ نرم‌افزار واتس‌آپ به تصویب اعضای این شورا رسیده است اما زمان اجرایی شدن آن هنوز مشخص نیست.
 
خرم‌آبادی به وضعیت نرم افزارهای دیگری مانند وایبر، تانگو و اینستاگرام هم اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه فعالیت‌های مجرمانه زیادی در این نرم افزارها صورت می‌گیرد هنوز فیلترینگ آنها تصویب نشده است و شاید در آینده این نرم افزارها در دستور کار ما قرار گیرند. البته نتیجه نهایی بستگی به رای اعضای کارگروه دارد.
 
این در حالی است که در28 آذر سال گذشته در پی فیلتر شدن وی‌چت، کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه دلیل فیلتر شدن این اپلیکیشن موبایلی را جمع‌آوری کلیه اطلاعات موجود در گوشی‌های کاربران و رصد ارتباطات اعضاء و نقض حریم خصوصی آنها عنوان کرد.
 
این کمیته یادآور شد: اپلیکیشن وی‌چت عامل انتشار بسیاری از محتواهای مجرمانه غیراخلاقی و مستهجن که برای نوجوانان ضررهای جبران ناپذیری را به‌دنبال داشته و به خاطر آسیب‌های اجتماعی بسیار زیادی که برای جامعه در برداشته و دارد و همچنین به لحاظ اینکه ایجادکنندگان این نرم افزار در خارج از کشور قرار داشته و به هیچ وجه پاسخگوی تخلفات خود و شکایات خانواده های زیان دیده نبوده و نیستند؛ بنابراین کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در اجرای درخواست‌های متعدد خانواده های آسیب دیده ناچار به فیلتر و مسدود سازی نرم افزار مذکور شده است.
 
این کمیته به کاربران توصیه کرد تا سایر نرم افزارهای مشابه داخلی برای جایگزینی ارتباطات صوتی، متنی و تصویری و ویدئوی کم‌هزینه استفاده کنند.
 
نکته قابل تامل این است که هنوز اپلیکیشن مناسب ایرانی در این زمینه وجود ندارد و تنها مطلبی که برداشت می‌شود، تقویت گمانه‌زنی ها در مورد بحث ضرر و زیان اپراتورهای موبایل با ورود اپلیکیشن‌های موبایل است.
 
وزیر ارتباطات در اظهارنظری در مورد فیلتر کردن اپلیکیشن‌های موبایلی به دلیل کمتر شدن درآمد برخی شرکت‌ها مثل اپراتور اول و دوم گفته بود: من هیچ علائمی ندارم که این فیلترینگ به دلیل مسائل اقتصادی باشد و با این کار هم شدیداً مخالفم چرا که در آینده بسیاری از تماس‌ها روی همین بستر اینترنت برقرار می‌شود، بنابراین ما نمی‌توانیم در ایران در مقابل پیشرفت علم مقاومت کنیم و حتی سیاست ما این است؛ یکی از دلایلی که می خواهیم پهنای باند زیاد شود، این است که همه ارتباطات را چه در داخل و چه در خارج بر همین بستر اینترنت برقرار کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
زهرا
-
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۳
شيوه ي فوق العاده ايه براي فرهنگ سازي!! کاملا جهادي است!!

متاسفم براي افرادي که راه حل رو در پاک کردن صورت مساله مي بينن و با اين رفتارها و تصميم گيري ها، روز به روز نسل جديد رو نسبت به نظام بدبين مي کنن و آب به آسياب دشمن ميريزن
0
0
مهدي
-
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵
مسؤلين ابتدا بايد نرم افزار قوي و خوب را جايگزين کنند سپس به فيلترينگ بپردازند که حتي در صورت فيلترينگ مردم نياز به نصب نرم افزار رفع فيلترينگ را احساس نکند , که براي جوانان آثار مخربت تري هم دارد ...
0
0
بدون نام
-
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۶
تورو خدا,زودتر بقيه نرم افزارها روهم فيلتر کنيد,شوهر من ازاين روش بي سروصدا و بي دغدغه استفاده کرده,خدا ميدونه با چقدراز دختراي ساده رفيق ميشه,کارش شده دوست يابي تو تانگو...!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار