کد خبر:۳۱۰۹۲۹
در نشست حکمرانی اینترنت برزیل مطرح شد:

لزوم به رسمیت شناختن حقوق مالکیت معنوی و حریم خصوصی در اینترنت

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به موضوعات نشست آینده حکمرانی اینترنت در برزیل گفت: معماری حکمرانی اینترنت، موضوع حقوق بشر، ایمنی نواحی ریشه، جامعه مجازی و حقوق مالکیت معنوی و حریم خصوصی از موضوعاتی بود که در این نشست بررسی شد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور با اشاره به برگزاری نشست بین المللی «آینده حکمرانی اینترنت» در کشور برزیل گفت: شورای عالی فضای مجازی با اعزام نماینده خود در نشست «آینده حکمرانی اینترنت» که در کشور برزیل برگزار شد، نقشه راه حرکت به سمت مسیر صحیح برای جلوگیری از راهبری و کنترل یکجانبه آمریکا بر فضای مجازی و اینترنت را ارایه کرده است.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی باتاکید بر به رسمیت شناختن حقوق دولت‌ها در حکمرانی بین المللی اینترنت، اظهار داشت: در این نشست تاکید بر آن بود تا درخصوص معماری حکمرانی اینترنت، موضوع حقوق بشر، ایمنی نواحی ریشه، جامعه مجازی و حقوق مالکیت معنوی و حریم خصوصی بررسی لازم صورت گیرد تا بتوان پس از تبادل نظر میان کشورهای شرکت کننده، بر روی مدل حکمرانی اینترنت به توافق رسید.
 
انتظاری با اشاره به نقش و مسئولیت مشارکت کنندگان در حکمرانی بین المللی اینترنت، خاطر نشان کرد: مساله مسئولیت پذیری در حوزه فضای مجازی باید به درستی تعریف شود چرا که نهادهایی که سیاست‌ها را اعمال می‌کنند باید در برابر نهادهای سیاستگذار پاسخگو باشند.
 
رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور اظهار داشت: در صورتی می‌توان به حکمرانی بین المللی اینترنت دست یافت که معیارهای اجرایی مشخص شده و ماهیت خط مشی گذاری و اجرای خط مشی نیز از هم تفکیک شوند. همچنین باید بر نقش دولت‌ها در فرآیند تصمیم سازی، تعیین نهادهای حوزه سیاستگذار و چگونگی اجرای آنها به توافق رسید.
 
نشست آینده حکمرانی اینترنت در پی افشاگری جاسوسی گسترده آمریکا از اینترنت از تمام کشورهای اروپایی، آمریکای لاتین و دیگر مناطق دنیا و اعتراض گسترده کشورها و مقامات آنها از 2 تا 4 اردیبهشت ماه در برزیل با حضور 46 کشور مختلف و حمایت 12 سازمان بین المللی برگزار شد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار