انتقاد دوباره آیت‌الله مصباح از برخی سیاست های فرهنگی دولت
کد خبر:۳۱۱۵۸۸

انتقاد دوباره آیت‌الله مصباح از برخی سیاست های فرهنگی دولت

آیت الله محمدتقی مصباح یزدی، رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار مسئولان کمیته امداد کشور در سخنانی انتقادی، گفت: نسل جوان ما اکنون دست پرورده ماهواره ها و اینترنت است و بخواهیم و نخواهیم، در خانه خود ما نیز اینها وجود دارد و تنها عاملی که می تواند اینها را اصلاح کند، فرهنگ دینی است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وی اظهار کرد: مهم ترین انحرافات فرهنگی کشور از کسانی ناشی شده است که تحصیلکرده انگلیس و بعد آمریکا و فرانسه بوده اند؛ چرا که ساختار فکری ـ فرهنگی آنها به دست همان کشورها ساخته شده است.

 

مصباح یزدی گفت: می گویند فرهنگ باید آزاد باشد و مردم هر کتابی می خواهند، بخوانند و مجالسی به نام حضرت زهرا(س) ایجاد شود و عده ای در آنها برقصند و بگویند سن و سال آنها کم است.

رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: آیا اگر این دختران نرقصند، رخنه ای در فرهنگ ایجاد می شود.

 

وی با بیان این که ما باید ببینیم در این میانه چکاره هستیم، افزود: برخی می گویند اعتدال می کنیم، نه همه اش اسلام ناب و نه همه اش فرهنگ آمریکایی، کمی از آن و کمی از این و این می شود اعتدال.

 

 

منبع: تسنیم

پربازدیدترین آخرین اخبار