کد خبر:۳۲۱۴۴۸
مسئول فرهنگی واحد خواهران مرکز بسیج دانشجویی مشهد:

ضربه‌ای که از اجرایی نکردن فرهنگ دینی در کشور خود می‌خوریم غیر قابل جبران است

مسئول فرهنگی واحد خواهران مرکز بسیج دانشجویی مشهد با بیان اینکه ضربه‌ای که از اجرایی نکردن فرهنگ دینی در کشور خود می‌خوریم غیر قابل جبران است گفت: سنگ بنای فرهنگ باید از کودکی تا بزرگسالی باشد؛ شروع کار فرهنگی در دانشگاه اشتباه است و پاسخ نمی‌دهد.

 نعیمه سادات شمسایی در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص وظایف ارگان‌ها و نهادهای متولی امر فرهنگ در تبیین شعار سال بیان داشت: در بحث فرهنگی ما در کشور دارای مشکلات بسیار هستیم از جمله اینکه مهمترین آن نبود باور کار فرهنگی و ارجحیت آن بر دیگر امور است.


وی ادامه داد: کشورهایی که ایده صدور فرهنگ خود به دنیا را دارند، کار فرهنگی به شکل یک باور در ذهن مردم و مسئولان شکل گرفته و از دوران کودکی تاثیرگذاری فرهنگی را آغاز و به آن می‌پردازند.


مسئول فرهنگی واحد خواهران مرکز بسیج دانشجویی مشهد  افزود: نظام آموزشی کره از کودکی در کتب درسی به کودکان آموزش می‌دهد که فردی که کالای کشور خود را نخرد خائن است و این در حالی است که متاسفانه در کشور ما این فرهنگ سازی کاملا برعکس صورت گرفته، در کشور  ما با رفتار خود به کودکانمان باوراندیم که جنس ایرانی خریدن اشتباه بزرگ و پول را هدر دادن است.


وی با انتقاد از بی توجهی مسئولان به چنین موارد مهمی در فرهنگ سازی اسلامی گفت: در جامعه اسلامی ما نبود یک خط مشی مشخص در پیش برد اهداف فرهنگی در میان متولیان را چگونه می شود جبران کرد؟ ضربه‌ای که ما از اجرایی نکردن فرهنگ دینی در کشور خود می‌خوریم غیر قابل جبران است.


نبود نگاه کلان به فرهنگ مشکل اساسی ما است


شمسایی با بیان اینکه نگاه کارمند مدارانه به فرهنگ ما را دچار آسیب کرده است ابراز داشت: نگاه به کار فرهنگی در نظام اسلامی به مثابه ترویج ارزش‌های اسلامی از یک سو و مقابله با انحرافات اعتقادی و فرهنگی از سوی دیگر باید نشات گرفته از یک تکلیف اللهی که بر همه ی مسلمانان واجب است، باشد؛ اما متاسفانه رویکرد موجود در بسیاری از نهادها درمورد فعالیت‌های فرهنگی رویکرد گزارش دهی و اداری است.


مسئول فرهنگی واحد خواهران مرکز بسیج دانشجویی مشهد رسانه و دیگر نهادهای دولتی و غیردولتی در غرب را همراه فرهنگ و سیاسیت‌های این کشورها دانست و یادآور شد: شما می‌بینید غرب برای رساندن و فهم خواسته خود و تبدیل کردن آن به فرهنگ عمومی مردم از تمامی ارگان‌ها، نهادها و رسانه‌های خود استفاده می‌برد.


وی با انتقاد از چند صدایی در کشور گفت: در ایران اسلامی صدا و سیما چیزی را تبلیغ می‌کند که مراکز بهداشتی، مردم را از استفاده آن نهی می‌کنند. جالب و تاسف بار است که بگوییم نتیجه این رفتار آن است که جناح‌ها و گروه‌های مختلف در کشور حرف یکدیگر را قبول ندارند و مردم دچار تردید و عدم اعتماد می‌شوند.


شمسایی با انتقاد از برخی گفته‌های مسئولان رده بالا در کشور در خصوص فرهنگ ابراز داشت: اینکه مسئولی در رده‌های بالای نظام جمله یا جملات مبهمی را بیان کند که برداشت‌هایی متضاد با اهداف فرهنگی اساسی نظام اسلامی از آن صادر شود، می‌تواند منجر به سوء استفاده دشمن و یاس مردم شود.


مسئول فرهنگی واحد خواهران مرکز بسیج دانشجویی مشهد ادامه داد: سنگ بنای فرهنگ باید در کودکی ایجاد و تا بزرگسالی ادامه یابد دانشگاه نقطه انتهایی کار نیست؛ اما شروع کار فرهنگی در دانشگاه اشتباه است و پاسخ نمی‌دهد زیرا جوان دانشگاهی رشد فکری و رفتاری خود را تقریبا پشت سر گذاشته است.


وی سلیقه ای عمل کردن مسئولان، نبود دروس و رشته‌های دانشگاهی در خصوص فرهنگ اسلامی، نبود نگاه تربیتی در محیط‌های کاری و ارگان‌های ذی صلاح، نبود اخلاص، اخلاق، تربیت و پرورش نخبگان و مدیران فرهنگی را از دیگر مشکلات فرهنگی کشور دانست.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار