مردم به خواهش و تمنای دولت اعتنا نکردند
کد خبر:۳۱۲۰۳۶
مرعشی:

مردم به خواهش و تمنای دولت اعتنا نکردند

رئیس دفتر سیاسی کارگزاران درباره عدم انصراف مردم از یارانه‌ها گفت: این یک تجربه شد که ما نمی‌توانیم از مردم بخواهیم چیزی دریافت نکنند.

 

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسین مرعشی در مصاحبه با روزنامه آرمان همچنین نوشت: این تجربه‌ای شد که کشورداری و مدیریت، با تمنا، خواهش و توصیه نمایندگان، دولتمردان، ورزشکاران و هنرمندان صورت نمی‌گیرد و کشور را نمی‌توان اینگونه اداره کرد. قانون باید جدی‌تر و محکم‌تر تدوین شود.

وی با بیان اینکه روحانی نباید هدفمندی را ادامه می‌داد چون کار اشتباهی بود، افزود: آقای روحانی باید به مجلس گزارش می‌داد تا هدفمندی را متوقف کند. دولت باید با شهامت گزارشی به ملت می‌داد و دلیلی نداشت این راه را ادامه دهد.

اظهارات مرعشی در حالی است که دولت سازندگی در اجرای سیاست‌های تعدیل اقتصادی، اقدام به افزایش بی‌رویه قیمت‌ها بدون پرداخت یارانه جبرانی کرد و مثلا قیمت دلار را از 7 تومان به یک هزار تومان رساند و تورم تا 49 درصد پیش رفت و باعث اعتراض‌های عمومی جدی و توقف برخی از همان سیاست‌ها شد. تاکید مرعشی بر قاطعیت ظاهرا تاکید بر احیای همان سیاست‌های شکست‌خورده است.
در همین حال صادق زیباکلام در مصاحبه با تابناک گفته است: روحانی باید صورت مسئله نارضایتی مردم در عدم انصراف از یارانه‌ها را بپذیرد.
 
منبع: کیهان

 

پربازدیدترین آخرین اخبار