کد خبر:۳۱۲۴۶۷

1/6 میلیون خانه خالی خریدار ندارد

یک‌میلیون و 200 هزار کمبود انباشته مسکن از سال‌های گذشته داریم، ضمن اینکه وام مسکن 35 میلیون تومانی، براساس میانگین کشوری 25 درصد نیاز و در تهران 12 درصد نیاز را تامین می‌کند که قابل قبول نیست و باید افزایش پیدا کند.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه اولویت اول این وزارتخانه تکمیل مسکن مهر و رفع مشکلات آن است، گفت: طرح جامع مسکن برای افق 1405 در وزارت راه و شهرسازی در حال ترسیم بوده و بخش‌های اصلی آن آماده شده است.
 
حامد مظاهریان افزود: در برنامه کوتاه‌مدت، دولت متعهد است مسکن مهر را انجام دهد و اولویت اول بخش مسکن در وزارت راه و شهرسازی و بزرگ‌ترین دغدغه، تکمیل مسکن مهر، شناسایی مشکلات و حل آنها به شمار می‌رود.
 
مظاهریان افزود: آمارها افزایش اجاره‌نشینی را نشان می‌دهد که ناشی از کاهش درآمد خانواده‌هاست و یکی از سیاست‌ها، احیای نهادهای اجاره‌داری است که جای آن در ایران خالی است. معاون وزیر راه و شهرسازی میزان پاسخگویی بانک مسکن را 150 هزار وام در سال بیان کرد و گفت: ما ناچاریم بازارهای دیگر را باز کنیم، چرا که پیش‌بینی ما تا افق 1405 متناسب با شرایط و براساس آمار دقیق اضافه شدن 450 هزار زوج جدید در سال است در حالی که یک‌میلیون و 200 هزار کمبود انباشته از قبل داریم و همچنین حدود 3 میلیون واحد هم نیاز به نوسازی پیدا می‌کنند.
 
وی افزود: با این آمار به 750 تا 780 هزار واحد مورد نیاز می‌رسیم که براساس آمار 5 تا 6 سال گذشته، بین 650 تا 670 هزار واحد را خود مردم می‌سازند و باید برای بقیه برنامه‌ریزی کنیم تا به افق مورد نظر برسیم. به گفته مظاهریان یک‌میلیون و 600 هزار واحد مسکونی خالی وجود دارد که نشان می‌دهد خریداران توان خرید آن را ندارد بنابراین باید با ابزارهای مالی از جمله لیزینگ مسکن کمک کرد سرمایه‌گذاران با ایجاد اطمینان و تضمین بانک مرکزی نسبت به تهیه و عرضه مسکن اقدام کنند.
 
 
منبع: وطن امروز

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار