کد خبر:۳۱۲۹۹۹

ردپای رهبر بهاراتیا در کشتار مسلمانان هند

«جماعت اسلامی هند» انفعال دولت این کشور را در مقابله با کشتار «بی‌رحمانه» اخیر مسلمانان ایالت خشونت‌زده‌ آسام در شمال شرق هند محکوم کرد. این جماعت در بیانیه‌ای از مقامات خواست عوامل خشونت را تحت پیگرد شدید قضایی قرار دهند و عواملی را که در پس این خشونت مرگبار قرار دارند، محاکمه و مجازات کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نصرت علی، دبیرکل «جماعت اسلامی هند» از دولت این کشور خواست برای حفاظت از جان و دارایی مسلمانان منطقه‌ خشونت‌زده‌ آسام اقداماتی مؤثر اتخاذ کند. با کشف این اجساد، شمار قربانیان موج حملات گروه‌های افراطی و شبه‌نظامیان قبیله‌ای به مسلمانان ایالت آسام، به 32 نفر رسیده است. منابع دولت هند می‌گویند مهاجمان، عضو گروهی از «جبهه‌ دموکراتیک ملی بودولند» (NDFB) هستند که به تلافی مخالفت مسلمانان با نامزد مدنظر شبه‌نظامیان در انتخابات پارلمانی هند، مسلمانان را هدف حمله قرار داده‌اند. این در حالی است که سازمان‌های حقوق بشر مقامات هند را به چشم‌پوشی از خشونت جاری علیه مسلمانان متهم کرده‌اند.


آمار اخیر نشان می‌دهد در ماه‌های اخیر، شمار زیادی از مسلمانان در سراسر آسام کشته و 500 هزار نفر آواره و بی‌خانمان شده‌اند. گفته می‌شود در این خشونت‌ها ردپای نارندرا مودی، رهبر راستگرای هندو و مورد حمایت غرب و اسرائیل دیده می‌شود. او به عنوان نامزد مورد نظر حزب مخالف موسوم به «حزب بهاراتیا جاناتا» (BJP) برای نخست‌وزیری مطرح شده است. مودی 12 سال گذشته وزیر اعظم ایالت گُجرات بوده است. مسلمانان همچنان دخالت وی را در فتنه‌ سال 2002 میلادی علیه مسلمانان در ایالت گجرات به یاد دارند. حزب وی حتی در مناطق عمدتا مسلمان‌نشین نیز از مطرح کردن یک نامزد مسلمان دریغ کرده است.

 

در همین حال پخش مستندی خبری از شبکه بین‌المللی پرس‌تی‌وی حقایقی تکان‌دهنده درباره سکوت جامعه‌ بین‌الملل درقبال کشتار مسلمانان در بسیاری از کشور‌ها از جمله می‌انمار، سریلانکا و جمهوری آفریقای مرکزی را برملا ساخت. این گزارش که یکشنبه گذشته (4 ماه مه) از این شبکه انگلیسی‌زبان متعلق به ایران پخش شد بویژه ابعاد کشتار بی‌رحمانه‌ اخیر مسلمانان در سراسر ایالت خشونت‌زده‌ آسام در شمال شرق هند را برای اولین‌بار در فضای رسانه‌ای جهان نشان داد. همچنین آزار و اذیت طولانی‌مدت مسلمانان از سوی افراط‌گرایان بودایی به تصویر کشیده شده است. صد‌ها مسلمان روهینگیا در ماه‌ها خشونت در می‌انمار کشته، زخمی یا آواره شده‌اند.

 

این شبکه در گزارش تصویری خود همچنین به ظلم و ستم افراط‌گرایان بودایی علیه مسلمانان در جزیره سریلانکا در جنوب شبه قاره هند اشاره کرد و در ادامه دوربین خود را به قلب قاره سیاه برد و مسلمانانی را نشان داد که از خشونت در جمهوری آفریقای مرکزی می‌گریزند. در این برنامه از شورای امنیت سازمان ملل خواسته شده است با صدور قطعنامه‌ای الزام‌آور پایان جرم و جنایت علیه مسلمانان را خواستار شود.

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار