کد خبر:۳۱۳۳۹۰
قانعی خبر داد:

کسب بازار 800 میلیارد دلاری زیست فناوری تا 1404/ اعطای تسهیلات200 میلیون تومانی

رئیس ستاد توسعه زیست فناوری از اعطای حمایت 200 میلیونی به پژوهشگران این حوزه خبر داد وگفت: ایران باید تا سال 1404 با دست یافتن به 3 درصد بازار زیست فناوری به ارز آوری800 میلیارد دلاری نایل شود.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی قانعی در کنگره ملی یافته‌های نوین زیست شناسی با بیان اینکه برای شکافتن علم در حوزه زیست فناوری مأموریت‌هایی مشخص شده است، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی این وظیفه را در قالب تصویب یک قانون به ستاد توسعه زیست فناوری محول کرده است.
 
رئیس ستاد توسعه زیست فناوری از ایجاد ستادهماهنگ کننده در این زمینه خبر داد و اظهار داشت: متعاقب این هدفگذاری ستاد هماهنگ کننده‌ای ایجاد و مسئولیت هماهنگی و مدیریت تمام دستگاه‌های این حوزه را به عهده دارد تا طبق این قانون ایران تا سال 1404 ایران به 3 درصد بازار زیست فناوری یعنی معادل 800 میلیارد دلار دست یابد.
 
وی با تأکید به اینکه باید از هر نقشه‌ای برای رسیدن به این مهم استفاده کرد،ادامه داد: در کمیسیون اصلی ستاد زیست فناوری نحوه تحقق این مهم برنامه ریزی شده است.
 
قانعی با بیان اینکه در این راستا باید حدود 10 درصد جی دی پی کشور مربوط به حوزه زیست فناوری و 20 درصد اشتغال شرکت‌های دانش بنیان نیز مربوط به این حوزه باشد، خاطر نشان کرد: قانونی در زمینه راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان توسط اعضای هیات علمی مصوبه شده است که بر اساس آن برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در 33 شرکت دانش بنیان مشغول به فعالیت هستند.
 
رئیس ستاد توسعه فناوری با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی مالی برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان نداریم، خاطر نشان کرد: برای اینکه در توسعه شرکت‌های دانش بنیان با کمبود نیرو مواجه نشویم معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور شرایطی را برای آموزش فنی دانشجویان انستیتو پاستور ایران فراهم خواهد کرد.
 
وی به حمایت مجلس از حوزه زیست فناوری اشاره کرد و افزود: در این زمینه مقرر شده است تا با تدابیر اندیشیده شده به همت دولت بازار این حوزه فعال شود.
 
قانعی با اشاره به مشکلات پژوهشگران جوان در حوزه زیست فناوری، ادامه داد: به پژوهشگرانی که در مرزهای دانش زیست فناوری فعال داشته باشند اعتبارات 200 میلیون تومانی پرداخت می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار