کد خبر:۳۱۳۷۳۹

طراحی مشاغل خاص معلولان و ناتوانان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هزینه ایجاد یک شغل در صنایع پتروشیمی را ۲میلیارد تومان بیان کرد و از طراحی مشاغل خاص معلولان و ناتوانان اجتماعی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، علی ربیعی در سومین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی مهارت‌آموزی و اشتغال بر لزوم بالا بردن مهارت نیروی کار توسط سازمان فنی و حرفه‌ای و سازمان‌هایی که امر آموزش را در دستور کار دارند و نقش مهمی که در برنامه‌های دولت تدبیر و امید طی سال‌های آینده خواهند داشت، تاکید کرد.

 

وی مهار تورم و خروج از رکود اقتصاد را موجب رشد و پایداری جامعه دانست و افزود: در شرایط فعلی نیاز به نوعی نگرش جدید به کار و انسان‌های کارآمد و مهارت‌دیده داریم تا به رشد هفت درصدی پیش‌بینی شده اقتصاد در کشور برسیم و به سمت بهره‌وری بالا، ازدیاد تولید و جلوگیری از واردات بی‌رویه کالا برویم.

 

ربیعی تصریح کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای می‌تواند با افزایش مهارت در میان روستاییان و شهرهای کوچک، افرادی را که سرمایه و ثروت کوچکی دارند ساماندهی کند و با دادن آموزش‌های لازم زمینه افزایش مهارت در آن‌ها را بالا برده و به زنجیره‌های تولید متصل کند. وی تاکید کرد: لازم است مشاغلی را که تاکنون تجربه‌اش را در ایران نداشته‌ایم یا داشتیم ولی زمینه‌ مهارتی آن را در اختیار نداشتیم در دستور کار قرار بدهیم و سازمان فنی و حرفه‌ای به این مساله ورود کند.

 

ربیعی از تدوین و طراحی مشاغل خاص معلولان و ناتوانان اجتماعی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای کشور خبر داد و گفت: در برخی استان‌ها نمی‌توانیم تنها به مشاغل خاص تکیه کنیم، ناچاریم به سمت خوشه‌های صنعتی برویم.

 

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار