کد خبر:۳۱۴۰۱۷

جنجال‌سازی کی‌روش بر سر لباس تیم ملی

کی‌روش بر این باور است که در قرارداد او و فدراسیون هم آمده که سرمربی تیم ملی می‌بایست قرارداد اسپانسر را ACCEPT کند!

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  جنجال بر سر لباس تیم ملی همچنان ادامه دارد و با بازگشت سرمربی تیم ملی به کشورمان این موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت.


برخی از نزدیکان سرمربی تیم ملی خبر دادند که کی‌روش معتقد است اسپانسر لباس تیم ملی، قرارداد جداگانه‌ای با او منعقد کرده و بر سر قول و قرارهایش نمانده است، به همین خاطر کی‌روش قبول نکرده که با آرم این شرکت در تمرینات و مصاحبه‌ها حاضر شود.

 

کی‌روش بر این باور است که در قرارداد او و فدراسیون هم آمده که سرمربی تیم ملی می‌بایست قرارداد اسپانسر را ACCEPT کند که به معنی پذیرفتن آن برای تیمش است و او قبول نکرده که خودش هم همان لباس را بر تن کند.

 

جالب است که مشاوران کی‌روش با مطرح کردن قرارداد اسپانسر تیم ملی با دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و وجود بندی مبنی بر ملزم کردن کل تیم به پوشیدن پیراهن این شرکت به غیر از کادر فنی اشاره کرده و بر این باورند که چگونه ممکن است این بند در قرارداد با تیم ملی حذف شده باشد؟!

 

شنیده می‌شود که این موضوع قرار است مورد بررسی قرار بگیرد و اگر تا شنبه توافقی حاصل نشود شاید اتفاقات جدیدی رخ بدهد.

 

منبع: افکارنیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار