معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در بحث شرکتهای دانش بنیان اعتقادی به نوشتن آییننامه یکپارچه وجود ندارد، گفت: برای حمایت از شرکتهای نوپا وام قرض الحسنه 300 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سورنا ستاری امروز در نشستی با مسئولان 10 دانشگاه برتر کشور با بیان اینکه در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان در زمینه مسائل قانونی با مشکل مواجه نیستند، گفت: دو مشکل اساسی سد راه شرکتهای دانش بنیان است. یک موضوع مربوط به مشکلات فرهنگی در دانشگاههاست، به نحوی که تعاریف مفاهیم با یکدیگر یکی شود و بحث دوم نیز موضوع بازار برای شرکتهای دانش بنیان است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از اقداماتی که در بحث فرهنگی باید صورت بگیرد، این است که در اموری که مربوط به مغز دانش میشود دولت باید به صورت بلاعوض هزینه کند، اما در سطح دوم یعنی تجاریسازی اعتقادی نداریم که پول باید به صورت بلاعوض هزینه شود، بلکه باید از طریق گرنتها و تسهیلات مالی وارد عمل شویم و حمایت ما از شرکتهای دانش بنیان از طریق راهکارهایی چون وامهای کم بهره و موارد این چنینی صورت گیرد.
ستاری با اشاره به برخی از حمایتهای انجام شده یادآور شد: در حال حاضر برای حمایت از شرکتهای نوپا وام قرض الحسنه 300 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.
وی در پاسخ به درخواست برخی از مسئولان دانشگاهها مبنی بر لحاظ کردن شاخصهای فناوری در آییننامه ارتقا گفت: در بحث آییننامه ارتقا دست دانشگاهها باز است و جهتگیری دانشگاه است که در آییننامه ارتقا چگونه عمل کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر این که در بحث شرکتهای دانش بنیان نیز به نوشتن آییننامه یکپارچه اعتقاد ندارد، یادآور شد: تمامی این موارد از طریق هیأتهای امنا قابل پیگیری است.
ستاری با تاکید بر این که سیاستهای معاونت علمی کاملاً مشخص است خطاب به روسای دانشگاهها تاکید کرد: دانشگاهها میتوانند ضمن آشنایی با این سیاستها و بهرهمندی از تسهیلات معاونت در اجرای این سیاستها نیز به ما کمک کنند.