رئیس تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری فتا ناجا نفوذ به پست الکترونیکی را یکی از رایجترین روشهای حملات سایبری دانست و گفت: به منظور پیشگیری از اقدامات مجرمانه پلیس فتا برنامههایی را در این زمینه در سال جاری در دستور کار دارد.
سرهنگ علی نیک نفس در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه همسو با پیشرفت و توسعه فناوری اطلاعات، هکرها حملات سایبری خود را در جهت سرقت اطلاعات شخصی، کاری بانکی آغاز کردهاند، افزود: حملات هکرها از روشهای مختلفی صورت میپذیرد که یکی از رایجترین روشها، نفوذ به پست الکترونیکی کاربران و انجام اهداف مجرمانه سودجویان است.
رئیس تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری فتا ناجا با اشاره به روشهای نفوذ هکرها به پست الکترونیکی کاربران اظهار داشت: ارسال ایمیلهای جعلی، ایمیلهای نیجریهای، اسپمها و هرزنامهها نمونههای دیگری از سوءاستفاده سودجویان فضای سایبری از طریق پستهای الکترونیکی است.
نیک نفس با اشاره حوادثی چون هک شدن 18 میلیون ایمیل، خاطر نشان کرد: برخی از ایمیلهای هک شده متعلق به کاربران ایرانی بوده است.
وی با اشاره به برنامههای پلیس فتا برای مقابله با این نوع نفوذ هکرها، یادآور شد: بهترین روش در جهت کاهش خطرات و تهدیدات فضای مجازی بالا بردن سطح آگاهی عمومی است که این راستا و همسو با اهداف پیشگیرانه اطلاع رسانیهای گستردهای را در فضای مجازی از سوی پلیس فتا آغاز شده است که در نهایت منجر به کاهش وقوع جرم خواهد شد.
رئیس تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری فتا ناجا با بیان اینکه پلیس فتا همواره هشدارهایی برای افزایش امنیت کاربران ارایه میکند، اضافه کرد: پلیس فتا در راستای آگاهی کاربران، اطلاع رسانیهای گسترده و عمومی از طریق ساخت کلیپها و هشدارهای تصویری، برنامههای رادیویی و تلویزیونی، تهیه انیمیشنهای مرتبط با موضوعات سایبری را در صدر برنامه های سال 93 قرار داده است.