کد خبر:۳۱۵۳۳۸
گودرزی در سمپوزیوم بین‌المللی علم و کشتی:

برخی کشورهای فاقد کشتی در دنیا کرسی دارند/ باید جایگاه کشتی ایران را در نظر بگیرند

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه فیلا باید در اختصاص دادن کرسی‌های مدیریتی در کشتی دنیا با ما تعامل داشته باشد، گفت: برخی کشورهای فاقد کشتی دارای کرسی های متعدد در دنیا هستند.
برخی کشورهای فاقد کشتی در دنیا کرسی دارند/ باید جایگاه کشتی ایران را در نظر بگیرند

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» و به نقل از سایت فدراسیون کشتی، در ابتدای این سمپوزیوم که با حضور تنی چند از قهرمانان المپیک و جهان و مربیان سازنده کشتی در حال برگزاری است، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه کشتی یک ورزش اصیل و ریشه دار است که با تاریخ و فرهنگ ما آمیخته شده است اظهار داشت: توجه به مسائل علمی و پژوهشی در کشتی کشور در حال کامل شدن است. در گذشته علمی شدن جزو آرزوی ها بود اما امروز بخش اعظمی از جامعه کشتی سطوح عالی تحصیلات را طی کردند و قهرمانان ما از سطح علمی بسیار بالایی بهره مند هستند.
 

گودرزی در ادامه با تشکر از فیلا جهت حمایت از برگزاری چنین سمینارهایی گفت: امیدوارم این مقالات بتواند در ورزش کشتی جای گیرد و طبیعتا بتوانیم از نتایج و دست آوردهای آن برای موفقیت کشتی ایران در رقابت‌های جهانی و المپیک بهره‌مند شویم.
 

وزیر ورزش و جوانان افزود: کشتی ما باید در عمق تداوم پیدا کند نه در سطح. در گذشته جمع کثیری از قهرمانان ما در مسابقات آموزشگاه‌ها شرکت می کردند و این رقابت‌ها در سطح بسیار بالایی برگزار می‌شد. قهرمانی کشور حجم کمی و کیفی بسیار بالایی داشت و در برخی اوزان 10 تا 12 نفر ادعای قهرمانی داشتند و ما 5 تا 6 تیم کامل داشتیم که نشان دهنده کار در عمق بود. به نظر کشتی ما در سال‌های گذشته از عمق به سطح آمده است و گرایش از سطح به عمق باید با فعالیت های فرهنگی رخ بدهد.
 

وی تصریح کرد: ایران با تمام توان از کشتی حمایت می‌کند. فیلا نیز باید در اختصاص دادن کرسی های مدیریتی در کشتی دنیا با ما تعامل داشته باشد. برخی کشورهای فاقد کشتی دارای کرسی های متعدد در دنیا هستند و ما در این زمینه از فیلا انتظار داریم جایگاه کشتی ایران را در نظر بگیرد.
 

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: همه با هم باید تلاش کنیم تا کشتی به عنوان زبان مشترک بین اکثر ملل دنیا همواره در المپیک باقی بماند. من در چند سال گذشته یک کار تحقیقاتی انجام داده‌ام که در آن مشخص شد کشتی در کشورهای متعددی رواج داشته است. کشتی یک ادب و فرهنگ عمومی تقریبا در اکثر ملل جهان است و به عنوان یک زبان مشترک همواره باید در المپیک باقی بماند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار