جنگ سایبری کشورهای غربی، راهاندازی رومینگ ملی تا شهریور 93، طراحی سامانهای برای افزایش امنیت بانکها، رتبه 15 ایران در استفاده از فیسبوک و انتخاب موش صحرایی برای سفینه حامل موجود زنده از مهمترین عناوین اخبار پژوهشی در هفته گذشته است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل رویکرد کشورهای غربی در دو سال اخیر را رویکرد توسعه جنگ سایبری علیه ایران دانست و گفت: در ثبتنام یارانهها، هم دشمن و هم عوامل داخلی تلاش زیادی برای آسیب رساندن به سامانه هدفمندی انجام دادند که تمامی حملات خنثی شد.
محققان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در راستای توجه دولت و سیاستهای وزارت علوم در زمینه حمایت از پژوهش و فناوری، درصدد تولید گیاهان مقاوم در برابر خشکی و شوری شدهاند.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه رگولاتوری از راهاندازی رومینگ ملی تا شهریورماه جاری خبر داد و زمان اجرایی شدن طرح تغییر اپراتور توسط مشترک بدون تغییر شماره تلفن، به دلیل پیچیدگیهای زیاد را تا 2 سال آینده اعلام کرد.
پژوهشگران کشور سیستم لایروبی برای حفر کانال در محیط دریا عرضه کردند که مجهز به ناوبری است تا در حین انجام ماموریتهای مورد نظر از آسیب وارد کردن به خطوط لولههای نفت وگاز جلوگیری کند.
پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر سامانهای را طراحی کردند که با استفاده از مدل سازی و پردازش تصاویر آنلاین امنیت اماکن عمومی چون بانکها را تامین میکند.
رئیس گروه پژوهشی دینامیک فضایی دانشگاه امیرکبیر از انتخاب موش صحرایی برای سفینه حامل موجود زنده خبر داد و گفت: گلوگاه این پروژه بخش تقلیل مداری است که مطالعاتی در این زمینه در دستور کار قرار دارد.
براساس آمارها بیش از دو میلیون ایرانی عضو شبکه اجتماعی فیس بوک هستند که جایگاه ایران در رتبهبندی استفادهکنندگان از این شبکه اجتماعی 10 تا 15 است، ولی به لحاظ افشای اطلاعات خصوصی در فیسبوک، رتبه دوم را از آن خود کرده است.
محققان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با تولید نوع خاصی از کیتها برای استخراج سلول از ژنها راهکاری را برای تشخیص بیماریهای ژنتیکی ارائه کردند.