کد خبر:۳۱۵۹۲۰

آلودگی نیتراتی در آب آشامیدنی پایتخت

چون احتمال می‌رود امسال نیز با کم‌آبی و نیتراتی‌شدن آب مواجه شویم، بررسی روی کیفیت آب تهران را آغاز کرده‌ایم.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو درباره سنجش کیفیت آب تهران گفت: دو سال پیش با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت نمونه‌برداری روی آب تهران را آغاز کردیم و مشخص شد به دلیل کم‌آبی حجم نیترات بالا رفته و آب مصرفی با آب چاه مخلوط شده بود و فاضلاب منازل به آب ورود کرده و طی نامه محرمانه اعلام کردیم و اصلاحات لازم انجام گرفت.

 

رستگار افزود: در برنامه امسال نیز کنترل در سطح لوله‌کشی و آب مصرفی و همچنین انواع بسته‌بندی آب را در دست بررسی داریم تا همه فلزات، نیتریت، نیترات و آلودگی میکروبی را تشخیص دهیم.

 

به گفته مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، چون احتمال می‌رود امسال نیز با کم‌آبی و نیتراتی‌شدن آب مواجه شویم، بررسی روی کیفیت آب تهران را آغاز کرده‌ایم و پس از فصل تابستان نتایج آزمایش را اعلام خواهیم کرد.

 

با این وجود می‌توانیم نتایج مقطعی را نیز زود‌تر اعلام کنیم.

 

وی همچنین درباره داروهای ماهواره‌ای اظهار داشت: به این دارو‌ها متاسفانه مواد افزودنی یا داروهای عصبی اضافه می‌کنند و اغلب روی مغز یا روی سیستم متابولیسم تاثیر می‌گذارند تا چربی‌سوزی را بالا ببرند.

 

رستگار اظهار داشت: در برخی از این دارو‌ها نیز هورمون رشد را به چربی‌ها وارد می‌کنند تا سوخت و ساز بالایی پیدا کند. این دارو‌ها بیماری‌های عصبی ایجاد می‌کند که اثرات تخریبی روی مغز دارد و در طولانی‌مدت باعث بیماری‌های افسردگی و جنون می‌شود.

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار