کد خبر:۳۱۶۰۴۹
رهایی اعلام کرد

تلاش محققان کشور برای کسب دانش فنی سیستم بیورزنانس/ تشخیص بیماری‌ها از طریق امواج

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکییر از تلاش محققان این دانشگاه برای توسعه فناوری بیورزنانس برای تشخیص بیماری‌ها خبر داد و گفت: این فناوری قادر است با ارسال امواجی به بدن فرد اقدام به شناسایی و تشخیص بیماری کند.
 به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» دکتر علیرضا رهایی، با بیان اینکه دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از قدیمی‌ترین دانشکده‌های این دانشگاه است، افزود: بایو مکانیک، بیو الکترونیک، مهندسی ورزش، توانبخشی و مهندسی بافت از جمله فعالیت‌های تحقیقاتی و علمی این دانشکده است.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با اشاره به تلاش‌های این دانشکده در زمینه ایجاد ارتباط میان حوزه‌های مهندسی با پزشکی، اظهار داشت: این فعالیت‌ها تاکنون مورد توجه بسیاری از ارگان‌ها از جمله سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران شده است.
 
وی به تلاش این دانشگاه در زمینه ورود به حوزه فناوری‌های پیشرفته در حوزه پزشکی اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه اقدام به طراحی و ساخت کیت‌های تشخیصی در فاز آزمایشگاهی شده‌اند  و این پروژه به عنوان طرح کلان مورد تایید وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است.
 
رهایی، از تولید صنعتی این کیت‌های در آینده نزدیک خبر داد و یادآور شد: استفاده از روش بیورزنانس از دیگر طرح‌هایی است که در این دانشگاه پیگیری می‌شود. این فناوری روز در دنیا بوده ولی در کشور مورد توجه قرار نگرفته است.
 
وی با تاکید بر اینکه بیورزنانس فناوری پیچیده متشکل از حوزه‌های مهندسی برق، مکانیک و کامپیوتر است، خاطر نشان کرد: این فناوری امواجی را به بدن انسان ارسال می‎کند و فیدبک‌هایی که از بدن دریافت می‌کند با واکنش‌های استاندارد ضبط شده در دستگاه مطابقت داده می‌دهد و در صورت مشاهده تغییرات به پزشک اعلام خواهد شد.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در آینده مطب پزشکان مجهز به سیستم‌های رزنانس خواهد شد.
 
وی از برگزاری دو سمینار در حوزه پزشکی در هفته آینده در این دانشگاه خبر داد وگفت: متاسفانه بیماری‌هایی چون ام اس و سرطان در کشور با عنوان بیماری‌های لاعلاج یاد می‌شود که با بهره گیری از فناوری‌های نوین می‌توان روش‌های درمانی مناسب و به موقعی را برای این دسته از بیماران تجویز کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار