کد خبر:۳۱۶۵۳۶

تولید 17 محصول بومی در حوزه پلیس سایبری/ راه اندازی جرایم رایانه‌ای در تهران

رئیس پلیس سایبری کشور از تولید 17 محصول بومی در حوزه پلیس سایبری خبر داد و گفت: به منظور کشف جرایم پلیس سایبری ایران با 132 کشور به صورت آنلاین در ارتباط است.
تولید 17 محصول بومی در حوزه پلیس سایبری/ راه اندازی جرایم رایانه‌ای در تهران
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سردار سید کمال هادیانفر با اشاره به اینکه در فضای مجازی کشف جرم بدون دیپلماسی سایبری اساسا کاری دشوار است، افزود: در کشور 40 درصد جرایم سایبری جنبه بین‌المللی دارد در حالی که در کشورهای اروپایی و توسعه یافته، این رقم به 70 درصد می‌رسد؛ همین امر نقش دیپلماسی سایبری را برجسته می کند.
 
رئیس پلیس سایبری کشور با تاکید بر ضرورت تعامل کشورها برای کشف بعضی از جرایم، اظهار داشت: امروز پلیس سایبری ایران با 132 کشور به صورت آنلاین در ارتباط است که اشتراک گذاری جرم و مجرم یکی از این هماهنگی‌ها در عرصه بین‌المللی به شمار می‌ید.
 
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیشترین تجهیزات مورد استفاده در حوزه سایبر با استفاده از توان علمی متخصصان و مهندسان پلیس فتا کشور تولید شده است، ادامه داد: در زمینه تجهیزات موفق به تولید 17 محصول بومی شده‌ایم که 11 محصول آن قابل بهره برداری و مابقی آنها در حال تکمیل شدن است.
 
هادیانفر با اشاره به فعال شدن این پلیس در 34 استان کشور و 56 شهرستان بالای 200 هزار نفر جمعیت، یادآور شد: در سال 2012 در دنیا و در 20 کشور توسعه یافته نزدیک به 9 میلیون و 800 هزار پرونده سایبری با قدرت کشف 20 تا 25 درصد تشکیل شده است.
 
وی از کشف 84.5 درصدی پرونده‌ها در سال 92 خبر داد و اضافه کرد: 81 درصد مجرمان سایبری با انگیزه مالی و 13 درصد با انگیزه‌های غیر اخلاقی به ارتکاب جرم می‌پردازند.
 
رئیس پلیس سایبری کشور با اشاره به تشکیل دادسرای 31 ویژه مبارزه با جرایم رایانه‌ای در تهران، گفت: تقریبا تمام استان‌ها شعبه ویژه رسیدگی به این نوع از بزه را دارند و یک قاضی ویژه نیز به صورت اختصاصی به این کار مشغول است؛ در قانون مجازات اسلامی جدید به قوه قضاییه تکلیف شده که دادسرا و قضات متخصص را برای رسیدگی تخصصی به جرایم سایبری تقویت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار