کد خبر:۳۱۶۵۶۹

ترافیک‌ سنگین از عوامل بروز مشکلات روانی

یک روان شناس بالینی معتقد است: عوارض ترافیک سنگین موجب بروز مشکلات روحی و روانی افراد جامعه می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، مسعود غفاری  اظهار کرد: ترافیک می‌تواند موجب عصبانیت و حتی سکته قلبی شود و ضرورت دارد مسئولین برای رسیدن به آرامش مردم چاره‌ای بیندیشند.

وی با اشاره به افزایش حجم اتومبیل در مسیرهای ارتباطی تهران و شهرهای اطراف، گفت: با افزایش روند جمعیت و سفرهای بین شهری، مردم ناچارند چندین ساعت در مسیرهایی مانند شهر کرج - تهران به علت ترافیک سنگین توقف کنند و این سفر طولانی در بزرگراه از انرژی مردم می‌کاهد و آنها را دچار خستگی مزمن می‌کند.

این عضو هیات علمی گروه روان شناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: با توقف اتومبیل‌ها در این جاده علاوه بر اتلاف وقت، استهلاک اتومبیل‌ها، آلودگی هوا و محیط زیست، مردم اغلب دچار خشم و عصبانیت می شوند.

قدیمی در خصوص پیشگیری از ترافیک سنگین بزرگراه‌ها گفت: جایگزینی یک اتوبان برای سفرهای بین شهری مردم تهران یا وسایل حمل و نقل عمومی برای استفاده مردم، می‌تواند از اثرات روانی به وجود آمده بکاهد.

این استادیار دانشگاه علامه در خصوص عصبانیت ناشی از درگیر شدن در ترافیک آخر هفته گفت: این عصبانیت ها می‌تواند حتی به سکته قلبی، افزایش خطر تصادف، رانندگی ناسالم و درگیری با ماموران پلیس بینجامد. پیامدهای ناشی از درگیری در ترافیک سنگین می‌تواند به گونه غیرمستقیم بر اعضای خانواده، همسایگان و همکاران تاثیرگذار باشد.

غفاری در خصوص جایگزینی اتوبان‌های خارج شهری با مسیرهایی مناسب تردد روزانه مردم از نهادهای ذیربط تقاضا کرد در جهت رسیدن مردم به آرامش، راحتی و آسایش همکاری کنند و چاره‌ای برای رفع این معضل بیندیشند.

 

منبع: رجانیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار