به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمود گلزاری امروز در هشتمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور که در هتل جم این شهر برگزار شد، گفت: حداکثر 20 تا 25 درصد مردم دنیا دچار مشکلات روانی هستند و یک تا دو درصد از این بین مشکلات جدی دارند.
وی ادامه داد: از سال 1995، نگاه به علم روانشناسی تغییر کرده و یک جنبش به نام روانشناسی مثبتگرا در بین طالبان این علم به وجود آمده است.
استاد دانشگاه علامه تهران با طرح این پرسش که آیا ما نباید در خصوص بخشهای مثبت زندگی انسان به تحقیق و پژوهش بپردازیم، بیان داشت: متاسفانه امروزه شادیهای عمومی بسیار کاهش یافته است؛ زیرا در این زمینه کم کاری جدی و هم سوی مسئولان و هم از سوی دیگر مردم انجام شده است.
گلزاری افزود: روانشناسی مثبت به سرعت در حال بالندگی است و بر روی هیجانات و وضعیتهای انسان به مطالعه میپردازد.
وی خرد، شجاعت، میانه روی، معنویت، انسانیت و تعالی را از جمله ویژگیهای و فضیلتهای اساسی انسان دانست و تصریح کرد: شادکامی مهمترین هیجان مثبت است که بر دو نوع حسی و گذارا و اصیل و پایدار تقسیم میشود.
استاد دانشگاه علامه تهران با اشاره به اینکه انسان باید به گونهای زندگی کند که از زندگی لذت ببرد، گفت: متاسفانه مشاهده میکنید که آمار طلاق در ایران و بخصوص شهرهای بزرگ کشور افزایش یافته است که یکی از دلایل این امر به درستی لذت نبردن از زندگی است.