رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه استفاده از امواج بیورزونانس برای تشخیص بیماریها ضرری به بدن وارد نمیکند، گفت: ساخت نمونه اولیه دستگاه سیکلوترون برای تولید رادیو دارو با همکار بین المللی در دستور کار این دانشگاه قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» دکتر علیرضا رهایی در دومین همایش تله مدیسین از ارائه طرح بیورزونانس به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: این پروژه با ایجاد نوساناتی در بدن انسان بیماریها را تشخیص میدهد که با ارائه این طرح به شورای عالی انقلاب فرهنگی بر پشتیبانی از این پروژه تاکید شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با تاکید بر اینکه در حوزه بیورزونانس باید جمع آوری و تحویل اطلاعات انجام شود و نقشه راه برای ادامه کار تدوین شود، اظهار داشت: درحال حاضر 4 تیم در حوزههای مهندسی پزشکی، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک بر روی این پروژه درحال فعالیت هستند.
وی جمع آوری سخت افزار، نرم افزار و بانک دادههای فرکانسی در حوزه بیورزونانس را از جمله اقدامات این تیم تحقیقاتی نام برد و یادآور شد: از طریق فناوری بیورزونانس میتوان نارساییهای موجود در بدن چون ام اس، دیابت، تومورها و ضعفهای اعصاب و روان را تشخیص داد. این فناوری امواجی در فرکانس 0.01 تا 150 کیلوهرتز به بدن وارد میکند و این امواج برای بدن زیان آور نیست.
به گفته رهایی این فناوری در زمینههای کشاورزی، بهداشت و دامپزشکی قابل استفاده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اجرای طرح سیکلترون برای تولید رادیو داروها در این دانشگاه، ادامه داد: این طرح با پشتوانه وزارت بهداشت و سازمان انرژی اتمی درحال انجام است که در حال حاضر طراحی اولیه این دستگاه به اتمام رسیده است و با مشارکت حوزههای بینالمللی در حال ساخت نمونه اولیه هستیم.
وی با بیان اینکه 16 طرح کلان ملی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال انجام است، گفت: در اجرای این طرحها 16 دانشکده و 2 دو پژوهشگاه فعال هستند.