کد خبر:۳۱۷۷۶۵

توهین بی‌سابقه مولوی عبدالحمید به مرجعیت شیعه

مولوی عبدالحمید در گفت‌وگو با سایت خودش- مسجد مکی– اظهاراتی را بیان کرده است که نشان می‌دهد، وی این روز‌ها فرصت پیدا کرده حتی به راحتی به مرجعیت شیعه نیز توهین کند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مولوی عبدالحمید در این مصاحبه با گستاخی آیت‌الله‌العظمی مکارم‌شیرازی را شخصیتی توصیف کرده که به علت بالا رفتن سن زودباور شده‌اند! و حتی گفته ایشان بدون تحقیق سخن می‌گویند.

 

مولوی عبدالحمید در پاسخ به این سوال که علت نگرانی برخی علمای شیعه نسبت به افزایش جمعیت اهل سنت در ایران را چه می‌داند، اظهار داشت: درباره آیت‌الله مکارم‌شیرازی باید عرض کنم که ایشان کتاب‌های متعددی دارند و ‌بنده با مطالعه بعضی از کتاب‌های ایشان، در هیچ‌کدام از آن‌ها مسائل اختلافی را ندیدم و توهینی به اهل‌سنت صورت نگرفته است. خود ایشان اظهار داشته که در هیچ‌یک از کتب ایشان مطلبی علیه اهل‌سنت وجود ندارد اما برخی اظهارات ایشان در شرایط کنونی برای ما نگران‌کننده است زیرا سن ایشان بالا رفته و گزارش‌هایی را که به ایشان می‌دهند زود باور کرده و بدون تحقیق آن‌ها را مطرح می‌کنند.

 

گزارش‌هایی که ما در ملاقات با ایشان نیز شنیدیم برای ما نگران‌کننده و تعجب‌آور بود. این قبیل سخنان برای وحدت و همچنین برای شخصیت خود ایشان ضرر دارد. در شبکه ولایت که زیر نظر ایشان و به نام ایشان اداره می‌شود، ‌ فعالیت این شبکه در جهت تخریب اهل‌سنت است و نه تقریب اسلامی. گرچه گردانندگان شبکه مدعی هستند توهین نمی‌کنند اما ناظران بی‌طرف معتقدند در این شبکه مسائلی بد‌تر از توهین مطرح می‌شود.

 

مولوی عبدالحمید همچنین در سخنانی قابل‌تامل گفته، اظهارات و نگرانی‌های مطرح شده از طرف برخی علمای شیعه در دولت اعتدال جایگاهی ندارد! مولوی عبدالحمید در این مصاحبه گستاخی را به اوج رسانده و گفته است اظهار نگرانی‌های انجام شده از طرف علمای شیعه مانند آیت‌الله مکارم‌شیرازی و آیت‌الله علم‌الهدی، سبب تحریک افراطیون شیعه و قتل‌های زنجیره‌ای اهل سنت است!

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار