به راستی چه رابطهای بین مولوی و رسانههای اصلاحطلب و معاند خارجی وجود دارد؟ چرا باید مولوی عبدالحمید در این قائله برجسته شود؟ اصلا مگر این ماجرا چقدر بزرگ بود که این همه مانور رسانهای را بوجود آورد؟
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - حسین کربلایی؛ از زمان بازگشت مرزبانان همه مدل حاشیه ای را مشاهده کردیم و همه مدل خبری را گوش نمودیم. از خبر های داخلی گرفته تا BBC و VOA و ... . اما با همه این تنقاض ها که در مورد این ماجرا وجود داشت، برخی منابع داخلی و خارجی با هم، یک صدا را کوک کردند و آن نقش آفرینی «مولوی عبدالحمید» بود و یا به قول BBC علمای اهل سنت علی الخصوص مولوی عبدالحمید.
برجسته شدن جناب مولوی در رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب داخلی و رسانه های معاند خارجی کمی مشکوک به نظر می رسید به صورتی که این موضوع آیت ا... مدرسی یزدی را هم به سخن وادار کرد. آیت الله مدرسی گفتند: واقعا تأسفبار است که مرزبانان جمهوری اسلامی با توطئه اسیر میشوند و وقتی با تلاش مسئولین آزاد میشوند در یک زنجیره تبلیغاتی از آمریکا تا تهران و قم، آزادی آنان به رهبران همانهایی نسبت داده میشود که آنان را اسیر کردند.
به راستی چه رابطه ای بین مولوی و رسانه های اصلاح طلب و معاند خارجی وجود دارد ؟ چرا باید مولوی عبدالحمید در این قائله برجسته شود؟ اصلا مگر این ماجرا چقدر بزرگ بود که این همه مانور رسانه ای را بوجود آورد؟ سیستان و بلوچستان پیش از این ماجرا قتلگاه تاسوکی، بمب گزاری مساجد جامع و علی بن ابیطالب (ع) زاهدان و خیلی موارد بدتر را به خود دیده است که در هیچ کدام از آن ها نه جناب مولوی نگران شدند و نه این رسانه ها اینگونه برجسته سازی کردند. اصلا اگر جناب مولوی می خواهند انجام وظیفه نمایند چرا در زمان مالک این کار را نکردند؟ در همین ماجرا چرا ایشان گذاشتند دانایی فر شهید شوند بعد گروگان ها را آزاد کنند؟ مگر ایشان نگفتند که از یک ماه پیش در حال مذاکره برای آزادی بودند؟
دکتر شهریاری، نماینده زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز زمانی که دید ماجرا دارد خیلی بزرگ می شود سکوت خود را شکست و گفت : اینها عزیزان ما را خودشان میبرند، خودشان شهید میکنند و خودشان هم میآورند؛ دولت فعلی را مشروع و دولت قبلی را غیرمشروع مینامند و این عملیاتها را در آن دولتها موجه میدانستند و مسئولین هم در تبریک گفتن از یکدیگر سبقت میگیرند.
اگر این ماجرا یک پروسه از پیش طراحی شده باشد یعنی به دنبال هدفی خاص هستند هدفی که باید در آن مولوی عبدالحمید ابتدا بزرگ و قابل اعتماد جلوه داده شود و سپس نقش آفرینی نماید؟
در مورد مولوی عبدالحمید چند مسئله برجسته وجود دارد که یکی از آنها نزدیکی ایشان با علمای وهابی علی الخصوص نواده محمدبن عبدالوهاب مفتی اعظم وهابیون و خاندان آل سعود است. پس ایشان می تواند رابط خوبی برای ارتباط با عربستان سعودی قرار گیرد تا به این وسیله رابطه شکراب میان ایران و عربستان را کمی بهبود بخشد.
دومین چیزی که می توان با برجسته کردن مولوی عبدالحمید به دست آورد این است که ایشان در استان سیستان و بلوچستان و در میان طایفه بلوچ نقشی پررنگ و کلیدی را ایفا می نماید به طرزی که در انتخابات های مختلف باحمایت از احزاب و افراد به گونه ای نقش آفرینی کرده است. حال اگر ایشان بتواند در میان همه مردم استان سیستان و بلوچستان به عنوان رهبری بزرگ و دلسوز جلوه نماید و سپس گام را فراتر بردارد و به مرور در کل ایران در حد رهبر اهل سنت شناخته شود یعنی یک ظرفیت بزرگ که می تواند در خدمت احزاب سیاسی قرار گیرد. اما کدام طیف از احزاب سیاسی ؟
جناب مولوی در انتخابات ادوار گذشته همیشه از جناحی خاص طرفداری نموده بود. میل سیاسی جناب مولوی همیشه به سمت جریان هاشمی و اصلاح طلب چرخیده است که این خود ظرفیت سازی عظیمی برای این احزاب می شود که خدمت در جهت برجسته سازی وی در واقع خدمت به خودشان است. شاید سفرهای افراد اصلاح طلب به استان سیستان و بلوچستان از جمله جناب یونسی که در ماه اخیر به کرار دیده شد و همچنین انتخاب استانداری اصلاح طلب برای این استان در همین جهت صورت گرفته باشد که باید دید در آینده چه اتفاقاتی صورت می پذیرد.
وقتي وزير اطلاعات از زمان دولت جديد و با ماچ و بوسه نمايندگان عزيز ما سكاندار واجا ميشود كار به جايي ميرسد كه چند تروريست وارد خاك ما شوند14 نفر را شهيد كنند و بعد از مدت كوتاهي 5 نفر به اسارت روند !! و دست آخر سپاه ورود كند تا عوامل وهابي از ترس عمليات ،اين آقا را واسطه كنند تا غائله ختم شود هر چند هنوز تكليف نفر پنجم مشخص نيست لذا به به چه چه دستگاههاي دولتي به سمت اقاي مولوي كه با بي بي سي نيز مصاحبه داشته بلند شود و نقش سپاه هم با تمام توان كم رنگ . به هر حال با اين وصف بايد منتظر وقايع آتي باشيم.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
همه براي يکي و يکي براي خودش