آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۸۵۳۰
در مراسم روز ملی صنعت و معدن؛

رئیس‌جمهور: صرفه‌جویی سالانه سه میلیارد مترمکعب آب برای حل ناترازی ضروری است + فیلم

رئیس‌جمهور با اشاره به بحران ناترازی در حوزه آب و برق، صرفه‌جویی را راهکار اصلی دانست و بر گسترش پنل‌های خورشیدی به‌عنوان اولویت دولت تأکید کرد.
رئیس‌جمهور: صرفه‌جویی سالانه سه میلیارد مترمکعب آب برای حل ناترازی ضروری است + فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در مراسم روز ملی صنعت و معدن گفت: وجود نظم در کشور به برکت تجارت و صنعت است و اگر صنعت نباشد، موجودیت دولت به خطر می‌افتد.

وی با اشاره به بحران ناترازی در آب و برق اظهار داشت: نظرسنجی از استادان دانشگاه نشان می‌دهد که راهکار اصلی، صرفه‌جویی سالانه سه میلیارد مترمکعب آب است.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: با دستور و نسخه‌نویسی نمی‌توان بحران آب را حل کرد؛ بلکه نیازمند تلاش تخصصی مجموعه‌های فعال در این حوزه هستیم.

کد ویدیو

او همچنین گسترش پنل‌های خورشیدی را از اولویت‌های دولت عنوان کرد و گفت: با تمام توان در حال گسترش پنل‌های خورشیدی در کشور هستیم تا به سمت بهره‌مندی از انرژی پاک حرکت کنیم.

وی افزود: صنعتگران نیز باید در مسیر توسعه این پنل‌ها گام بردارند؛ چراکه بدون انرژی، توسعه بی‌معنا خواهد بود.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در دولت بار‌ها تأکید کردم که برق و گاز صنایع قطع نشود، اما شرایطی پیش آمد که ناچار به این اقدام شدیم.

کد ویدیو

پزشکیان گفت: مصرف نادرست، سیاست‌گذاری غلط و مدیریت اشتباه، ریشه بسیاری از مشکلات کشور است و باید همه عوامل در تصمیم‌گیری‌ها دخیل باشند.

وی افزود: ۴۷ سال است که به محض بروز مشکل، مدیر را تغییر می‌دهیم؛ اما چرا با این تغییرات، مشکل حل نمی‌شود؟

پزشکیان تأکید کرد: مدیریت علم و تجربه است؛ اگر مدیری اشتباه کرد، نباید او را کنار گذاشت بلکه باید در مسیر اصلاح عملکرد حرکت کرد و از تجربیات مدیران بهره گرفت.

کد ویدیو

پزشکیان گفت: ما مصرف می‌کنیم، بد مدیریت می‌کنیم و سپس سیاست‌گذاری می‌کنیم، بدون آن‌که همه عوامل را کنار هم ببینیم.

وی افزود: ۴۷ سال است که به‌جای حل مشکلات، فقط مدیر عوض می‌کنیم؛ در حالی‌که مدیریت، علم و تجربه است.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت اصلاح عملکرد به‌جای حذف افراد باتجربه، گفت: در مدیریت می‌گویند اجرا کن، اشتباه کن و بعد اصلاح کن؛ نه اینکه با اولین خطا، فردی باتجربه را کنار بگذاریم و یک مدیر صفر کیلومتر جایگزین کنیم.

او خاطرنشان کرد: ما زمینه آموزش و اصلاح مدیران را فراهم نکردیم و نتیجه این روند، وضع امروز کشور است که همه ما در آن مقصریم.

کد ویدیو

پزشکیان، رئیس‌جمهور گفت: اگر تعادل را بر هم بزنیم، سیلی سختی خواهیم خورد؛ محیط‌زیست، آب و هوا و محل زندگی ما در خطر است.

وی افزود: امروز اکثر شهر‌های کشور با پدیده فرونشست روبه‌رو هستند؛ درحالی‌که دو سه سانتی‌متر فرونشست نیازمند جلسات اورژانسی است، ما با ۳۰ تا ۳۶ سانتی‌متر فرونشست مواجهیم.

پزشکیان با انتقاد از توسعه تمدن بر پایه چاه‌های آب، گفت: منابع از بین رفته و بازگشتی ندارد. نمی‌توان با چاه‌زنی‌های بیشتر آینده را نابود کرد.

او تأکید کرد: اساتید دانشگاه، اقتصاددانان، مدیران و جامعه‌شناسان باید کنار هم بنشینند تا برای مدیریت بحران آب و محیط‌زیست راهکار بیابند؛ تصمیم‌های شتاب‌زده بدون توجه به عوارض، بحران را تشدید می‌کند.

کد ویدیو

پزشکیان گفت: هر زمان مشکلی پیش می‌آید، به دنبال مقصر می‌گردیم؛ در حالی‌که باید ریشه مشکل را شناسایی و برای حل آن چاره‌اندیشی کنیم.

وی با اشاره به پیشرفت‌های اخیر در حوزه انرژی خورشیدی افزود: در سال‌های گذشته تنها ۵۰۰ مگاوات برق از طریق پنل‌های خورشیدی به شبکه سراسری تزریق شد، اما امروز بیش از هزار مگاوات پنل نصب شده است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

پزشکیان خاطرنشان کرد: دولت تعهد کرده حداقل ۷ هزار مگاوات برق از طریق انرژی خورشیدی تولید کند. شرکت‌ها و بانک‌هایی که اعلام آمادگی کرده‌اند باید پای کار بایستند.

او با تأکید بر نقش انرژی در حفظ تولید، گفت: اگر انرژی کافی داشته باشیم، هیچ کارخانه و واحد تولیدی تعطیل نخواهد شد. نبود انرژی تاکنون حدود ۳۲۰ همت عدم‌النفع برای کشور به همراه داشته است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار